icon

Skutočne dostanete nadštandardnú izbu v Nových Zámkoch?

10. mar 2026

Ahojte,tie ktoré ste rodili v Nových Zámkoch a zaplatili si nadštandardnú izbu aj ste ju reálne dostali? Lebo ako čítam tak sa ju nedá na 100% rezervovať nakoľko majú iba 1 či 2 ako som čítala..ako ste dopadli vy ? My by sme chceli byť s manželom sami na izbe ..

anonym_1a3f57
10. mar 2026

To nie je hotel, izbu si nezarezervujes dopredu. Rodila som tam dva krat, izbu dostanes len ak je v tej chvili ako prides volna. Teda narok na nu ma iba ten, kto je prave tam.

doriiis
10. mar 2026

Ak je volna, tak ťa tam dajú. Ak nie, tak smola.

katkaseiner
10. mar 2026

suhlasim s napisanym..vies presny den kedy porodiš? predpokladám že nie

autor
10. mar 2026

Nie neviem,ale práve preto sa normálne pýtam ako to chodí a či je tam naozaj taký obmedzený počet izieb..

katkaseiner
10. mar 2026
@anonym_autor

Nie neviem,ale práve preto sa normálne pýtam ako to chodí a či je tam naozaj taký obmedzený počet izieb..

@anonym_autor ano, ked som rodila, bola len jedna (pred 13 a 10 rokmi). Či je teraz viac, netuším

lillykay321
11. mar 2026

Ja som z tohoto dovodu zvolila ine moznosti po konzultacii s gynekologickou,lebo to nevies zarezervovat. Kto pride prvy,ten to dostane. Ak je to pre vas dolezite, NZ nemocnica vam to nevie poskytnut.

autor
11. mar 2026
@lillykay321

Ja som z tohoto dovodu zvolila ine moznosti po konzultacii s gynekologickou,lebo to nevies zarezervovat. Kto pride prvy,ten to dostane. Ak je to pre vas dolezite, NZ nemocnica vam to nevie poskytnut.

@lillykay321 môžem sa spýtať kde ste teda rodili ? A ako ste bola spokojná 🙂

lillykay321
11. mar 2026
@anonym_autor

@lillykay321 môžem sa spýtať kde ste teda rodili ? A ako ste bola spokojná 🙂

@anonym_autor Ja som rodila v Boroch, spokojna som bola,mne hlavne islo o to aby sme mohli byt s manzelom a aby som mala 0 separaciu s babatkom 🙂 (a gatantovany epidural, ktory sme nakoniec nestihli :D, lebo v NZ to garantovane nie je)

22exa09
12. mar 2026

Ano je tam lrn jedna izba a je k dispozicii len vtedy ak v ten den rodite a nik tam neni. Je tam rozkladacci gauc a postel a dalej neviem videla skm s chodby rodila som.minuly rok v maji