icon

Posiela vám rodina veľkonočné vinše generované umelou inteligenciou?

5. apr 2026

Ach jaj... tak uz aj 59rocna tetuska z mojej rodiny mi dnes poslala AI slop, akoze zajaciky a vajicka v tovarni... trosku morbidne to vlastne bolo ako rozbijali tie vajicka...

Posiela vám rodina veľkonočné vinše generované umelou inteligenciou?
zmrzlinka2021
5. apr 2026

A nie je to jedno?

rozculena
5. apr 2026

keď namiesto klasickej pohľadnice pošle nejaký obrázok v čete,tak je úplne jedno,či je to nálepka z četu,fotka vygenerovaná AI,alebo nejaká stiahnutá fotka

anonym_f5546d
5. apr 2026

@anonym_autor ehm neposielame si nič?

sara07
5. apr 2026
@anonym_f5546d

@anonym_autor ehm neposielame si nič?

@anonym_f5546d tiež nikomu neposielame a nič nedostavame , veget

sara07
5. apr 2026

😂 nemám problém vyrobím si ho
však ak máš problém, tak jej to proste napíš tu na mk to aj tak nevyriešiš ani nezmeníš a nemám pocit že zrovna mk je na lutovanie😝

katica06
5. apr 2026

NIE

januska12323
5. apr 2026

No a čo.

muchotrafka298
5. apr 2026

Mne to vobec nevadi, ak to od niekoho dostanem. Podakujem a poprajem pekne sviatky. Par ludom pisem klasicke oldschool papierove pohladnice.

citronove_koliesko
5. apr 2026

@anonym_autor to nie len tebe, stavim sa ze to poslala hromadne vsetkym co ma v kontaktoch. A onedlho si nastavi v kalendari nech to mobil vygeneruje a posle automaticky na vianoce, novy rok, velku noc, narodky aj meniny nech sa s tym nemusi prplat 😄

slavomira236
6. apr 2026

Tohto roku mi prisiel na messenger az jeden vins...minule roky vela. Ja to nemam rada ani na vianoce to hromadne rozposielanie obrazkov.

katkazatka
6. apr 2026

Ak mi pride normalny velkonocny obrazok, beriem to ako vinš-pohladnicu. Co ale neznasam, tak su to infantilne sliepocky, kuriatka-obr. 4,5,6 alebo citovo podfarbene blbosti ako napr. 8 obrazok v prispevku.

mandzula
6. apr 2026

Nikomu tieto bludy neposielam a ani nikto mne. Blizkym ludom poslem personalizovanu spravu s osobnym zelanim.

anonym_b2518d
6. apr 2026

U nás ešte fičia klasické pohľadnice 🙂 posielam krstnej, svokre, aj sesternici, s ktorou mám blízky vzťah. Všetky bývajú v iných mestách. S niektorými kamoškami si pošleme krátku správu s našim osobným textom, nie 100x preposlaným obrázkom. Síce dostávam aj pár takých, no vždy to vypovedá čosi o odosielateľovi.