icon

Ako zmierniť bolesti nôh pri práci v stoji?

7. apr 2026

ahoj, tie ktoré pracujete v stoji a ste celý deň na nohách, nemávate bolesti? ja mam šialené bolesti nôh a každý deň po práci ich musím mať vyložené o stenu, čo pomáha vám?

anonym_205c82
7. apr 2026

@anonym_autor detralex

viestta
7. apr 2026

vela spravi aj vhodna obuv, na nej netreba setrit

anonym_e87425
7. apr 2026

Správna obuv a kompresia

rejka7
7. apr 2026

@anonym_autor kompresné pančuchy a detralex

anonym_80365c
7. apr 2026

@anonym_autor No mám, teda už, mala som celé roky hlavne v závode v otrasných hnusných pracovných topánkach. Aj som viac krát menila obuv,kúpila kvalitnú za vlastné peniaze a nepomohlo . Ešte keď bola možnosť občas práca v pohybe sa dalo vydržať. Po dvoch dvanástkach za pásom.v stoji som bola časom úplne ko.Jedla Detralexy, kŕče v nohách, rukách, krížom ma dennej báze. A kvôli tomu som.po rokoch zmenila prácu.
A od vtedy klop,klop mám pokoj. Mne nepomáhalo nič!

amelie2017
7. apr 2026

Kvalitna obuv, detralex a magnezium. A veru niekedy aj ibuprofen.

anonym_eb90cf
Včera o 04:52

Pohyb po práci. Stojím celý deň v predklone, potom mam ťažké, opuchnute a naliate nohy. Dám si pol hodinu na rotopede alebo jumping, rozprúdim lymfu, vyložím na 10min nohy a sú ako nove

ivicatolic
Včera o 06:02

@anonym_autor špeciálne ortopedické vložky na mieru, za veľa problémov môžu padnuté klenby

anonym_cd45cb
Včera o 06:08

Skor ako nohy,som mala asi 3m bolesti ramena.Po dovolenke,ako sa telo uvolnilo a zacala som robit no neskutocne ma to bolelo,az kym si rameno opät nezvyklo na ten pohyb,potom to uz bolo ok.Sice celych 8hod na nohach ale aj tam pohyb,a aj tam som sa presla.Tak sa to dalo,teraz pre istotu sedim celych 8hod.a som fakt rada,ked sa prejdem,postavim.
Ziadna praca pre telo nieje dobra,ani statie,ani sedenie.Vzdy trpi urcita oblast.

sense
Včera o 06:19

U mňa základ správna obuv. A po práci vyložiť nohy ak je moc zle tak striedava sprcha, masáže a magnézium. Pomôcť môžu aj kompresné podkolienky alebo pančuchy. A teda cez prestávku alebo keď je možnosť sa skôr prejsť ako sadnut

anonym_3ec499
Včera o 09:22

@anonym_autor ortopedické topánky, kompresné pančuchy, detralex a schudnúť, keď máš nadváhu.Kompresia pomôže najviac plus hýbať prstami, clenkom

anonym_52f845
Včera o 10:13

Cvičiť cviky na chrbtové svalstvo,posilniť stred tela