Praca za domu
Ahojte, aká práca sa da vykonávať z domu pokiaľ človek neovláda IT alebo jazyky. JE mozne také účtovníctvo robiť z domu ?
Je, pokial ho ovladas 😉
@anonym_autor Ano. Jedna moja suseda bola na zivnosti a robila uctovnictvo.
@anonym_autor koľko praxe más v danom odbore?
@anonym_autor môžeš robiť účtovníctvo na živnosť pre iných živnostníkov pokiaľ máš odpovedajúce vzdelanie a prax.
zehlenie a skladanie pradla
@anonym_autor robiť účtovníctvo z domu pre malé účtovníčky je neperspektívne, v krátkej dobe skončia, mnohé neutiahnu náklady na digitalizáciu a tie staršie ju ani zväčša nezvládnu .
@anonym_autor robiť účtovníctvo z domu pre malé účtovníčky je neperspektívne, v krátkej dobe skončia, mnohé neutiahnu náklady na digitalizáciu a tie staršie ju ani zväčša nezvládnu .
@subartic Skus definovat vek starsie.
Je kopec profesii, ktoré sa dajú robiť z domu. Avšak čo reálne vieš robiť, aby to bolo pre trh práce zaujímavé? 🤔
@subartic Skus definovat vek starsie.
@spongebob1 pre mňa je to každá ktorá nezvládne plnú digitalizáciu , ale staršie sú pre mňa 55+, je to iná generácia. Ja mám 51 a vidím to sama na sebe a to sme 100 % v digitálnej kancelárii. Jednoducho malé účtovníčky zaniknú , pretože AI vypracuje živnostníkom daňové priznanie , pri malých firmách nezvládne finančne utiahnuť digitálnu firmu . Len dnes som zaplatila za predĺženie licencie na dvoch programoch 1500 eur, v lete som na inom platila cez 800.

je, pokiaľ má firma takú možnosť