icon

Praca za domu

Včera o 19:42

Ahojte, aká práca sa da vykonávať z domu pokiaľ človek neovláda IT alebo jazyky. JE mozne také účtovníctvo robiť z domu ?

biba_18
Včera o 19:44

je, pokiaľ má firma takú možnosť

anonym_29060a
Včera o 19:45

Je, pokial ho ovladas 😉

beata_k
Včera o 19:47

@anonym_autor Ano. Jedna moja suseda bola na zivnosti a robila uctovnictvo.

katica06
Včera o 20:14

@anonym_autor koľko praxe más v danom odbore?

anonym_94ae5a
Včera o 20:23

@anonym_autor môžeš robiť účtovníctvo na živnosť pre iných živnostníkov pokiaľ máš odpovedajúce vzdelanie a prax.

martinmmartin
Včera o 20:32

zehlenie a skladanie pradla

subartic
Včera o 21:01

@anonym_autor robiť účtovníctvo z domu pre malé účtovníčky je neperspektívne, v krátkej dobe skončia, mnohé neutiahnu náklady na digitalizáciu a tie staršie ju ani zväčša nezvládnu .

spongebob1
Včera o 21:08
@subartic

@anonym_autor robiť účtovníctvo z domu pre malé účtovníčky je neperspektívne, v krátkej dobe skončia, mnohé neutiahnu náklady na digitalizáciu a tie staršie ju ani zväčša nezvládnu .

@subartic Skus definovat vek starsie.

a0
Včera o 21:08

Je kopec profesii, ktoré sa dajú robiť z domu. Avšak čo reálne vieš robiť, aby to bolo pre trh práce zaujímavé? 🤔

subartic
Včera o 22:44
@spongebob1

@subartic Skus definovat vek starsie.

@spongebob1 pre mňa je to každá ktorá nezvládne plnú digitalizáciu , ale staršie sú pre mňa 55+, je to iná generácia. Ja mám 51 a vidím to sama na sebe a to sme 100 % v digitálnej kancelárii. Jednoducho malé účtovníčky zaniknú , pretože AI vypracuje živnostníkom daňové priznanie , pri malých firmách nezvládne finančne utiahnuť digitálnu firmu . Len dnes som zaplatila za predĺženie licencie na dvoch programoch 1500 eur, v lete som na inom platila cez 800.