Prišli vám už rodinné prídavky?
Vždy mi chodia 13 v mesiaci a zatiaľ nič.
Tak prídu zajtra, bože .
Mesiac,čo mesiac.Ja fakt nechápem týchto ľudí.To ste fakt na tom až tak zle,že vás spasí 60,120 €. ? Alebo ako koľko máte deti...Fakt nechapem
Tak prídu zajtra, bože .
@silvia2013 pozri každý má svôj dôvod prečo na ne čaká ano niekto nevie hospodarit ,niekto mal nečakané vydavky ktoré boli viac ako je odložené, niekomu môže meškat vyplata .. neodsudzovala by som tieto baby
Práve teraz prišli.Takze nestracat nádej.😁
Práve mi prišli, zároveň aj výplata..
Pred chvíľou
áno prišli teraz cca 5min dozadu (10:15)
och zase??? a to vies ze banka ma urcite pripisovacie cykly? ano prisli.
podpora mi prisla vcera, pridavky dnes
podpora mi prisla vcera, pridavky dnes
@martina21 podporu posiela socialna poistovna, a pridavky urad prace a rodiny.
@silvia2013 pozri každý má svôj dôvod prečo na ne čaká ano niekto nevie hospodarit ,niekto mal nečakané vydavky ktoré boli viac ako je odložené, niekomu môže meškat vyplata .. neodsudzovala by som tieto baby
@sara07 kazdy mesiac dokola tie iste tu pisu!
@sara07 kazdy mesiac dokola tie iste tu pisu!
@silvia2013 tak presne nicky až ta nesledujem , priznam sa, ale pre istotu toto je anonym , však sa chystaju zrušit alebo značne okresat alebo tzv. adresne ich urobit takže za chvilu bude toto vyriešené samé ,treba konsolidovat 😂
@silvia2013 tak presne nicky až ta nesledujem , priznam sa, ale pre istotu toto je anonym , však sa chystaju zrušit alebo značne okresat alebo tzv. adresne ich urobit takže za chvilu bude toto vyriešené samé ,treba konsolidovat 😂
@sara07 nemusiš sledovat, mozog ti vryje do pamate tieto nicky.
@sara07 nemusiš sledovat, mozog ti vryje do pamate tieto nicky.
@silvia2013 no nevryje 😂

Treba si pozret v tej pripnutej diskusii tabulku vzdy chodia presne podla nej dnes pridu