icon

Problemy vo vztahu

andrea_papucova
Včera o 23:41

Dobry den chcela by som sa vam zdoverit a zaujima ma aj nazor skusenejsich ludi
Mam priatela ktory je starsi o 5 rokov a nosi bradu
A ked sme spolu zacinali chodit nosil tiez bradu lenze ja som mala vtedy 16 a velmi sa mi to nepacilo ani mi to nevadilo ale nejako extremne ma to nepritahovalo a moja kamoska sa ma po prvom rande pytala na nazor a napisala som ze bol fajn ze vsetko bolo super ale ze vyzorovo to nieje typ chlapca ze by som z neho bola hotova
Kazdopadne ja som sa do nho velmi zalubila a nikdy som necitila nic krajsie a ked sme mali prvy krat sex tak som sa do nho celeho zalubila aj vyzorovo sa mi zacal velmi pacit
No on si tie spravy precital a uz je od toho dva roky a on stale sa stym trapi
Ja uz som teraz dospela mam 21 rokov a zmenila som sa
Brada sa mi na nom paci , vsetko sa mi na nom paci lenze on tvrdi ze ja mu to nijako nedokazujem len slovami
A je nestastny…somnou je nestastny vidim mu na ociach taky smutok lebo si mysli ze mam iny typ chlapov a ze som snim len pre to ze on je moja jedina moznost
A to ma tiez velmi mrzi lebo ja ho milujem nadovsetko a na svete neni pre mna nic dolezitejsie ako on no a ja pravze citim ze ho celym srdcom lubim a ze mu davam zo seba vsetko lenze ore neho je to malo
Myslite si ze to mozem niekedy napravit
Ze by sa mohol pri mne citit ako chceny muz ?

anonym_62738d
Dnes o 04:01

Toto je dokaz, preco je absolutna sprostost si liezt navzajom do mobilu. Precitaju sa tam blbosti, ktore dnes uz nie su platne a dovi dopo.

anonym_f027fb
Dnes o 04:31

@andrea_papucova toto je fakt ze trapne
Bud je to troll alebo 14rocne decko
26 rocny vyzrety muz, s ktorym to ma zmysel nebude toto riesit wtf