icon

Psík do domu k 2 ročnému dieťaťu

kvetinkovaviky
Dnes o 20:16

Poraďte mi prosím rasu vhodnú do domu a hlavne k malému dieťaťu poprípade kľudne ponúknite ak máte na predaj. Ďakujem

anonym_2b1351
Dnes o 20:18

na rase nezalezi-dolezite je ci je dieta pripravene na psa-aby ho netahal , nenadrapoval a nerobil z neho handru ... druha vec ci mas ty cas nanho..chodit von na dlhe prechadzky aj ked bude prsat ,umyvat cesat ... stena je ako dalsie dieta ... ak ano vezmi utulkaca-i ked to bude tazsie kedze mas dieta a oni vedia preco k malym detom psa nechcu dat

stellarstar
Dnes o 20:28

Zvládneš to?

marci9
Dnes o 20:48

Plyšového. Každý iný pes bude pri 2-ročnom decku chudák.

anonym_8bb09c
Dnes o 20:50

Ja jediná som nepochopila čo hľadáš? Chovná stanica ti len tak , tu máš... ber... psíka nedá aspoň čo mám skúsenosti. Alebo od chceš psa od množky?
Dúfam že nie. Odporúčam o nejaký čas navštíviť útulok.

anonym_7e7878
Dnes o 21:27

Určite nie psa z útulku ku 2 ročnému dieťaťu. Odporúčam toy poodle od nejakého chovateľa, na bazoši sú stále. Akurát musíš počítať so starostlivosťou ako o dieťa.

ikuska27
Dnes o 22:52

Mi máme od narodenia malej kocúrika...vzali sme ho z ulice ako malé mačiatko.... vyrástli spolu.. sú ako súrodenci.. kocúr sa od nej nepohne...a ona mu nikdy neublížila...nikdy nebol pri nej "chudák" a to už bude mať tri roky malá....