Môže rektoskopia pri menzese spôsobiť nepríjemnosti?
Ahojte, máte niektorá z vás skúsenosť s menzesom pri týmto výkone ? Dali by ste si to urobiť? Menzes mam dostať presne v dátum objednania na rektoskopiu. Keď som to vravela lekárovi povedal, že to nevadí, urobíme aj tak.No mne to bude nepríjemné + plus ešte menzes k tomu. Preobjednat sa dá len o 2 mesiace, čo je dlhá doba čakať.
Ďakujem za každú skúsenosť.
ja by som to nedala. zevraj sa da tampon a ze to nevadi.
rektoskopia je neprijemna a mat este do toho kramy, siilna kombo.
ano ja mam, rektoskopia je kratsi vykon . Mala som chvilku tampon a vysetrenie sa dalo vydrzat. Nie je to kolonoskopia,to by som porozmyslala. Ale rekto je v pohode.
Aj pred dvoma dnami som bola,skutocne vysetrenie trvalo kratko. Zvladnes to urcite,drzim palce!
Ja som mala počas kolonoskopie, ku koncu,ale mala.dala som si kalisok a v pohode.normalne bud tampón alebo kalisok a rekto je kratší a rýchlejší zákrok, ak nechceš čakať 2mesiace, to das
Skús kontaktovať gynekológa nech dá lieky na oddelenie ms
@dory11 to už nestíham.
ano ja mam, rektoskopia je kratsi vykon . Mala som chvilku tampon a vysetrenie sa dalo vydrzat. Nie je to kolonoskopia,to by som porozmyslala. Ale rekto je v pohode.
Aj pred dvoma dnami som bola,skutocne vysetrenie trvalo kratko. Zvladnes to urcite,drzim palce!
@labocca ďakujem za podporu.
Ja som mala počas kolonoskopie, ku koncu,ale mala.dala som si kalisok a v pohode.normalne bud tampón alebo kalisok a rekto je kratší a rýchlejší zákrok, ak nechceš čakať 2mesiace, to das
@labocca
@sorciera24 len pre mňa je to hrozna predstava, nie len to ukázať tam zadok, ale ešte do toho tam vidno ten tampón, mam silný menzes, aby sa nestala nejaká nehoda.
viem si predstavit a verim ti. Ked som sla 1x na rekto tiez som mala neprijemne pocity. A ked uz som sla na dalsie a dalsie vysetrenie,uz som si aj zvykla🙂. A je to ich praca,urcite su zvyknuti. A ked ti povedali,ze s menstruaciou neni problem,ze mozes prist,tak by som sla. Neodkladaj to...
Zvladnes to!
Véd nič neukazujes, to už sa nerobí, dáš si na seba kolonosortky, také nohavice s dierou na zadku a nič nie je vidieť, nič.ani nebudú tusit,že máš menzes.
rektoskopia nic nie je, daj si tampon a pohoda. ty iba "otrcis" leziac na boku zadok v kratasoch s dierou na zadku, dr ti vobec nepozera medzi nohy, nemas sa coho bat, uplne zle si to predstavujes
Véd nič neukazujes, to už sa nerobí, dáš si na seba kolonosortky, také nohavice s dierou na zadku a nič nie je vidieť, nič.ani nebudú tusit,že máš menzes.
@sorciera24 no len tie kološortky, v žiadnej lekárni u nás nemajú, kde ich zohnám ?
mne ich dali priamo v ambulancii, ale u nas sa v lekarni daju zohnat....nech ti ich objednaju v lekarni, ked tak

Skús kontaktovať gynekológa nech dá lieky na oddelenie ms