Ako zmeniť dátum letenky s Ryanair?
Ahojte, mate niekto skúsenosť zmena datumu letenky ? Proste potrebujem to o 2 tyzdne neskor od povodnej spiatocnej.. je tam ze 45 € ale neviek ci za celkovy ket spaitocny alebo je to len zmena jednej cesty . Dakujem
Ahoj, mám pocit že tá suma 45€ je poplatok za zmenu jedného letu a teda keby si chcela zmeniť obidva lety, tak to vyjde na 90€. Viem, ze sme toto s rodinou riešili asi 2 roky dozadu, mali sme letenky ale kúpené cez Pelikán takže to za nás vybavovali oni. Pamätám si však, že to vyšlo cenovo na tých cca 90 lebo sme menili aj spiatočný let
@martina_1990 plus doplatok ked je ten novy let drahsi ako si ty platila nezabudni. V praxi ja vzdy vyratam ze kupit novu letenku ma vyde lacnejsie
@martina_1990 plus doplatok ked je ten novy let drahsi ako si ty platila nezabudni. V praxi ja vzdy vyratam ze kupit novu letenku ma vyde lacnejsie
@martinmmartin toto je veľmi dobra pripomienka, ano vacsinou sa asi oplati kupit rovno letenky na novo. My sme mali drahšie lety, takze sa nam oplatilo zmeniť dátum, ale radšej treba prepočitať 🙂
@martina_1990
@martinmmartin
Ano dakujem moc neoplati sa to zmenit vychadza to o 30€ drahsie nez kupit novu..

Ahoj, mám pocit že tá suma 45€ je poplatok za zmenu jedného letu a teda keby si chcela zmeniť obidva lety, tak to vyjde na 90€. Viem, ze sme toto s rodinou riešili asi 2 roky dozadu, mali sme letenky ale kúpené cez Pelikán takže to za nás vybavovali oni. Pamätám si však, že to vyšlo cenovo na tých cca 90 lebo sme menili aj spiatočný let