Môžem prať počas Veľkej noci po sexe?
Prosim o radu iba p
od veriacich zien!!!… Vcera sme s manzelom mali sex a zostalo to na plachte. Dnes som s tym pustila pracku ale neviem ci som mohla kedze je velka noc. Takze teraz mam vycitky aj za sex aj za pranie- rata sa to ako upratovanie? Co mam urobit…
Chod na spoved. Tam ti daju relevantnu odpoved 🤷
@zunka888 tak ja som veriaca...ale toto nemá s vierou nič spoločné, prepáč🤦
Ja sa fakt nečudujem, že si z nás neveriaci robia srandu...
Kľudne oper, čo potrebuješ a sexuj s manželom, koľko chces, Pán Boh nás miluje a nikoho netrestá....
ja idem do práce, tiež zhorím v pekle
tak snáď to nenecháš smrdieť do utorka, jasné, že si to mala dať oprať
Cez veľkú noc sa nemôže sexovať?
Ehm, a teraz co je vacsi hriech... to, ze si dnes zapla pracku alebo to, ze to neskoncilo dnu, ale na plachte? 🤷♀️
@anonym_734008 Jasné, že nie. Je pôst, žiadne mäso!!!! 🤣
Práve som vyvesila prádlo. Aspoň mi bude teplo v pekle.
To mate iba jednu plachtu doma?
Chod na spoved. Nový farár sa pýta miništranta, čo dával predchádzajúci farár za orálny sex, na čo miništrant odpovedá: "Neviem ako ostatným, ale mne horalku"
@zunka888 odstrelilo mi dekel prave 😳 To fakt takyto ľudia majú volebné právo? Zbohom Slovensko
@anonym_734008 s velkou nocou to nic nema, oni nemozu bezne sexovat pre radost, ale iba za ucelom plodenia deti predsa
@zunka888 neviem, či kňaz dokáže pomôcť, skôr psychiater, by som povedala. 🤔
Troll
@doriiis to som si aj ja myslela, ze troll. Schvalne som pozrela datum registracie. Bohuzial je to real.
@zunka888 Teba naozaj trápi ci môžeš dnes prať? A ze vaše potenciálne deti skončili na plachte, to je podľa teba v poriadku, v súlade s vašou vierou??
Bohužiaľ ešte aj v súčasnej dobe existujú takíto prij .... pripečení ľudia. 😨😖

@zunka888 😂😂😂 skončíš v pekle ty pohan