Sú SPF krémy z drogérie DM zlé?
Preco kazdy vzdy odporuca ine, znackove SPFka ako tie z dmky? Su zle? Ja kupujem roky len tie aj pre dospelych aj pre deti a za mna su super ale teda teraz neviem 🤷♀️
Ja kupujem stále opalovaky z DM pre seba aj pre manžela. Akurát na tvár nie, lebo sú na mňa mastné, ale na telo su super.
S ktorymi ste z DM spokojni? Akurat zhanam opalovaci
Kto každý? Veď nakupuj, čo ti vyhovuje..... Či chces to, čo každý?
Tiež používam opalovaky z DM ...konkrétne Balea med na slnečnú alergiu
Nie su zle. Kazde spf s deklarovanym faktorom je dobre. Kludne pouzivaj dm. Ja pouzivam na tvar 50ku biodermu, 30ku mam dm a na telo tiez dm.
Ale ked ti mozem porovnat na tvari bioredmu vs dm, tak ten dm sa zmolkuje ked nan pouzivam bb krem alebo korektor. Bioderma to nerobi.
Ja ich pouzivam na telo, ale na tvar nie, na tvar mi nesedia, su na mna príliš mastne a stipu ma v ociach. Ale ked niekomu sedia, super.
Kto kazdy? Reklamy? Kto si ju zaplati, toho vyrobky sa budu propagovat. Ja pouzivam opalovaky z Lidla a spokojnost.
@viestta si to tak vsimam aj v mojej terminovke skupine aj tak bezne ked sa bavim s kamoskami 🤷♀️
S ktorymi ste z DM spokojni? Akurat zhanam opalovaci
@olivia_c ja pouzivam pre celu rodinu z dmky Kids Med ultra sensitive 50+ a ja mam na tvar zvlast este ale tiez ten dmkovy sensitive
Kto každý? Veď nakupuj, čo ti vyhovuje..... Či chces to, čo každý?
@luliu nechcem a som spokojna s dmkackymi ale zacala som.nad tym rozmyslat ci su fakt take dobre ako si myslim
Mne napriklad opalovaky z dm nevyhovuju, raz som kupila a letel veru do kosa. Ale v pohode kupim Nivea Sun 😂
Cize ak vam vyhovuju, neries. Kazdy si predsa kupi co uzna za vhodne 🤷♀️
Ved dm vyrobky su fajn…
Ja som tento rok kupila 1x eucerin sun kids a super sa rozotiera, ale uvidim ci aj ochrani, kedze mam pocit, ze som na neho nic nenatrela.. akoby sa hned vstrebal 🤷♀️
niektore DM-kove vyrobky s vitazmi D-testov, ak ano, maju to na etikete uvedene. A v D-testoch sa porovnavaju aj tie "premiove" znacky

Kto kazdy? Reklamy? Kto si ju zaplati, toho vyrobky sa budu propagovat. Ja pouzivam opalovaky z Lidla a spokojnost.