icon

Sú SPF krémy z drogérie DM zlé?

5. jún 2025

Preco kazdy vzdy odporuca ine, znackove SPFka ako tie z dmky? Su zle? Ja kupujem roky len tie aj pre dospelych aj pre deti a za mna su super ale teda teraz neviem 🤷‍♀️

viestta
5. jún 2025

Kto kazdy? Reklamy? Kto si ju zaplati, toho vyrobky sa budu propagovat. Ja pouzivam opalovaky z Lidla a spokojnost.

palya97
5. jún 2025

Ja kupujem stále opalovaky z DM pre seba aj pre manžela. Akurát na tvár nie, lebo sú na mňa mastné, ale na telo su super.

olivia_c
5. jún 2025

S ktorymi ste z DM spokojni? Akurat zhanam opalovaci

luliu
5. jún 2025

Kto každý? Veď nakupuj, čo ti vyhovuje..... Či chces to, čo každý?

adulka07
5. jún 2025

Tiež používam opalovaky z DM ...konkrétne Balea med na slnečnú alergiu

vanilkovazmrzka
6. jún 2025

Nie su zle. Kazde spf s deklarovanym faktorom je dobre. Kludne pouzivaj dm. Ja pouzivam na tvar 50ku biodermu, 30ku mam dm a na telo tiez dm.

Ale ked ti mozem porovnat na tvari bioredmu vs dm, tak ten dm sa zmolkuje ked nan pouzivam bb krem alebo korektor. Bioderma to nerobi.

o__o
6. jún 2025

Ja ich pouzivam na telo, ale na tvar nie, na tvar mi nesedia, su na mna príliš mastne a stipu ma v ociach. Ale ked niekomu sedia, super.

autor
6. jún 2025
@viestta

Kto kazdy? Reklamy? Kto si ju zaplati, toho vyrobky sa budu propagovat. Ja pouzivam opalovaky z Lidla a spokojnost.

@viestta si to tak vsimam aj v mojej terminovke skupine aj tak bezne ked sa bavim s kamoskami 🤷‍♀️

autor
6. jún 2025
@olivia_c

S ktorymi ste z DM spokojni? Akurat zhanam opalovaci

@olivia_c ja pouzivam pre celu rodinu z dmky Kids Med ultra sensitive 50+ a ja mam na tvar zvlast este ale tiez ten dmkovy sensitive

autor
6. jún 2025
@luliu

Kto každý? Veď nakupuj, čo ti vyhovuje..... Či chces to, čo každý?

@luliu nechcem a som spokojna s dmkackymi ale zacala som.nad tym rozmyslat ci su fakt take dobre ako si myslim

ktobytobolpovedal
6. jún 2025

Mne napriklad opalovaky z dm nevyhovuju, raz som kupila a letel veru do kosa. Ale v pohode kupim Nivea Sun 😂
Cize ak vam vyhovuju, neries. Kazdy si predsa kupi co uzna za vhodne 🤷‍♀️
Ved dm vyrobky su fajn…

Ja som tento rok kupila 1x eucerin sun kids a super sa rozotiera, ale uvidim ci aj ochrani, kedze mam pocit, ze som na neho nic nenatrela.. akoby sa hned vstrebal 🤷‍♀️

viestta
6. jún 2025

niektore DM-kove vyrobky s vitazmi D-testov, ak ano, maju to na etikete uvedene. A v D-testoch sa porovnavaju aj tie "premiove" znacky