icon

Stále chorý a horúčky

adzy
Včera o 14:18

Ahojte maminky ja už som taká zúfalá ,vyčerpaná, že ja už neviem čo mám robiť syn má týždeň teploty teraz zo dva dni má také ,že vyskočí po 7 hodinách už to není také ako každé dve hodiny predtým ale bojím sa už oňho je spavý nervózny mrzutý nič nechce jesť ,bola som sním aj na pohotovosti zvýšili atb lebo mal podľa jeho kg menšiu dávku ale žiaľ tie nám nezabrali a tak včera som zas navštívila pediatričku crp mu urobyla to mal nízke len 5 ale tie teploty kašeľ a vracanie už z toľkých liekov ....teraz má nové atb sumamed od dnes mu dávam aj spirabel na večer didhiaden, stoptusin sirup na kašeľ a uniflox kvapky ale ja už nechapem čo sa deje prečo je taký podráždený kedy zaberú kolko dni trvá kým zaberú atb ?rozmýšľam či sním nepôjdem do nemocnice len dcéra sice ma 12 rokov ale ona má 40tky od včera a som nane sama doma manžel pride vzajtra večer .Ja už nechápem čo sa deje takto sme ešte chorý nikdy neboli a odkedy chodí do škôlky je viac doma ako tam ...

anonym_57b6b0
Včera o 14:30

To bude viroza, antibiotiká na ňu nezaberajú. Nechápem prečo ich má užívať. Radšej liečiť kašeľ podľa druhu, veľa tekutín a kľud, kľudne nech spí koľko potrebuje. Keď je chorý a má jesť toľko liekov, je jasné, že mu nechutí jesť. Nenúť ho, ponúkaj mu ľahké jedlá.

adzy
autor
Včera o 14:45
@anonym_57b6b0

To bude viroza, antibiotiká na ňu nezaberajú. Nechápem prečo ich má užívať. Radšej liečiť kašeľ podľa druhu, veľa tekutín a kľud, kľudne nech spí koľko potrebuje. Keď je chorý a má jesť toľko liekov, je jasné, že mu nechutí jesť. Nenúť ho, ponúkaj mu ľahké jedlá.

@anonym_57b6b0 ďakujem nemám skúsenosť z virozou môže ona takto držať teploty až 7 dní ?

13uzivatelka11
Včera o 15:20

Chrípka

jankaflowers
Včera o 15:27

Je to chripka moje deti maju teploty uz 6 den, prve 3-4 dni mali 40-tky, kazde 4 hodiny som davala paralen/nurofen, uz im klesa teplota maju 38 po 7-8 hodinach....my sme bez atb.

anonym_42faef
Včera o 15:40

Nie je to chripka? Tam byvaju teploty aj tyzden, dalsi tyzden doliecenie aj dlhsie... Kasel k tomu tiez..
Atb su otazne, ak nema vysoke crp, tak nebude to bakterialneho povodu.. len vydrzat a pit vela.. jest nebude chuti, komu by aj? podstatne je pit.. drzim palce, teraz je toho vsade vela

adzy
autor
Včera o 15:57
@anonym_42faef

Nie je to chripka? Tam byvaju teploty aj tyzden, dalsi tyzden doliecenie aj dlhsie... Kasel k tomu tiez..
Atb su otazne, ak nema vysoke crp, tak nebude to bakterialneho povodu.. len vydrzat a pit vela.. jest nebude chuti, komu by aj? podstatne je pit.. drzim palce, teraz je toho vsade vela

@anonym_42faef ďakujem no je to hrozne veru mal červené hrdlo ale dýchal čisto asi ozaj chrípka ,keď atb nezaberajú...

adzy
autor
Včera o 16:00
@jankaflowers

Je to chripka moje deti maju teploty uz 6 den, prve 3-4 dni mali 40-tky, kazde 4 hodiny som davala paralen/nurofen, uz im klesa teplota maju 38 po 7-8 hodinach....my sme bez atb.

@jankaflowers nám po 6 hod stále 39.5 už,keď vidím, že má 38.6 už radšej dávam striedam nurofen a panadol ,dnes je 7 deň a teploty sú rovnaké len dlhšie akože 6 hodín vydrží biť bez teploty ale zvýšená je stále asi ozaj to bude to chrípka a atb sú nám zbytočné

alenamihal
Včera o 17:24

urob mu test na chripku / covid a uvidis...nasad mu zinok..

zabka79
Včera o 18:41

@adzy jaj skolka...mna aj syna drtili skolkarske bacile aj 5 rokov. Take hnusne chripky sme jakziv nemali...vzdy som to chytila aj ja. Davas deckam celu zimu vit.d? Nedavas co? Ani ja, preto...

dory11
Včera o 18:46

Brala mu krv nemoze mať mononukleózou.
Moja ju má tiež mala vysoké teploty 3dni potom lepšie a dnes má zase zvýšenú a to už cca 10 dní bolo lepšie . našťastie sopel nemá len kašeľ zase strašný

adzy
autor
Včera o 20:25
@zabka79

@adzy jaj skolka...mna aj syna drtili skolkarske bacile aj 5 rokov. Take hnusne chripky sme jakziv nemali...vzdy som to chytila aj ja. Davas deckam celu zimu vit.d? Nedavas co? Ani ja, preto...

@zabka79 dávam d v spreji aj máme nedostatok ho všetci

adzy
autor
Včera o 20:26
@dory11

Brala mu krv nemoze mať mononukleózou.
Moja ju má tiež mala vysoké teploty 3dni potom lepšie a dnes má zase zvýšenú a to už cca 10 dní bolo lepšie . našťastie sopel nemá len kašeľ zase strašný

@dory11 nie nebrala krv vôbec ak neprejde zajtra už teplota pôjdem sním vecer do nemocnice, keď pride moj manžel domov

anonym_4cb5ef
Dnes o 00:16
@adzy

@dory11 nie nebrala krv vôbec ak neprejde zajtra už teplota pôjdem sním vecer do nemocnice, keď pride moj manžel domov

@adzy chripka A.naco do nemocnice? Aby tam chytil nieco dalsie?