icon

Tehotenstvo pri antikoncepcii

Včera o 10:39

Je možné otehotnieť ak pravidelne užívam antikoncepciu? Užívam karhleight,pred tehotenstvom som to užívala niekoľko rokov,všetko bolo ok. Som teraz po pôrode 4 mesiace.po cca dvoch mesiacoch mi nabehla menštruácia ,začala som používať tabletky. Toto je môj druhý blister. Trocha ma bolelo podbruško,doma som mala ešte jeden test,reku skúsim
Ešte mám v balení 3ks tabletiek . Ráno som si robila test nie z ranného moču a vyšiel tam slaby tieň. Mohlo by ísť o tehotenstvo?

saxana000
Včera o 10:41

Ak si tabletky uzivala pravidelne nevynechala nezabudla nevracala nemala hmacku je naozaj velmi nepravdepodobne ze by si bola tehotna.ale moznost 0.002% je tu vzdy aj pri pravidelnom uzivani.ziadna antikoncepcia na svete nie je 100%
Ale skor to bude duch alebo kanalik.

autor
Včera o 10:52
@saxana000

Ak si tabletky uzivala pravidelne nevynechala nezabudla nevracala nemala hmacku je naozaj velmi nepravdepodobne ze by si bola tehotna.ale moznost 0.002% je tu vzdy aj pri pravidelnom uzivani.ziadna antikoncepcia na svete nie je 100%
Ale skor to bude duch alebo kanalik.

@saxana000 veď to si hovorím aj ja. Je to slabo vidno na fotke ale niečo tam je.

janai1
Včera o 10:59

totálne negatívny test...

anonym_30faba
Včera o 11:14

@anonym_autor no veru ja tam niečo slabé vidím

anonym_d6a4dc
Včera o 11:16
@anonym_autor

@saxana000 veď to si hovorím aj ja. Je to slabo vidno na fotke ale niečo tam je.

@anonym_autor pozitivne

anonym_7b4be5
Včera o 11:38

@anonym_autor nie je možné otehotnieť keď pravidelne berieš antikoncepciu. Ak si tehotná tak si tabletku buď zámerne neužila alebo si na ňu zabudla.

autor
Včera o 11:51
@anonym_7b4be5

@anonym_autor nie je možné otehotnieť keď pravidelne berieš antikoncepciu. Ak si tehotná tak si tabletku buď zámerne neužila alebo si na ňu zabudla.

@anonym_7b4be5 teraz som si to rátala. Presne na kus mi to sedí,píšem si to do kalendára. Prečo by som sem písala keby som to zámerne neužila? Veď píšem anonymne... Všetko som brala poctivo a nebrala som ani ATB nič.

autor
Včera o 12:45
@anonym_d6a4dc

@anonym_autor pozitivne

@anonym_d6a4dc veľmi slabo ale niečo sa tam javí

Kúpim nový test

lasona
Včera o 12:46

Skus tento digitálny...ale veru aj ja tam vidim slabý tieň...skus neskor, napis ako to dopadlo

autor
Včera o 12:49
@lasona

Skus tento digitálny...ale veru aj ja tam vidim slabý tieň...skus neskor, napis ako to dopadlo

@lasona skôr mi to príde ako taká zvýraznená ryha na tom teste,ale uvidíme