Ako uspieť na testoch z autoškoly?

30. jún 2025

Ahojte buduci tyzden mam skuskove z autoskoly mam sle problem s testami. Vzdy ked si robim testy tak nespravim vobec mam vzdy okolo 75 vyssie teda nad 80 ale memam 90. Bojim sa ze to nespravim uz ani neviem ako sa to mam ucit. Nejake rady ???

martina1582
30. jún 2025

pokial si ja pamatam, tie otazky su na jedno kopyto, len inak postavene. u mna platilo, cim viac testov som si spravila, tym viac bodov som mala. cize dookola robit testy, stale tie iste, aj ked uz na zaciatku otazky budes vediet odpoved 🙂

domka222
30. jún 2025

A hlavne nad niektorými sa stačí logicky zamyslieť.

patka06
30. jún 2025

Testovať, testovať, testovať
Pozorne s porozumením čítať a logicky sa zamyslieť
Keď si urobíš test, prezri si čo si mala zle a na tie otázky sa zameraj
Ak máš tak málo bodov, nevieš základné veci = otázky za veľa bodov
Prejdi si pravidlá ako sa riešia križovatky

guudy
30. jún 2025
@martina1582

pokial si ja pamatam, tie otazky su na jedno kopyto, len inak postavene. u mna platilo, cim viac testov som si spravila, tym viac bodov som mala. cize dookola robit testy, stale tie iste, aj ked uz na zaciatku otazky budes vediet odpoved 🙂

@martina1582 to byvavalo, ale zmenili to… dcera robila skusky mesiac dozadu.

guudy
30. jún 2025

Autor, kazdy den robit online testy do aleluja a precvicovat si otazky, na ktore si zle odpovedala. Nic ine nepomoze.

patka06
30. jún 2025

Tu je dolu na stránke PDF na stiahnutie všetky otázky aj so správnymi odpoveďami, možno ti aj to pomôže
https://www.minv.sk/?elektronicke-testy

deninka233
30. jún 2025

Rob si testy odtiaľto, sú to ofiko testy, majú ich aj v autoškole. https://www.testynavodicak.sk/
A stiahni si aj aplikáciu “Vodičák” a klikaj nonstop. Ja som si robila testy donemlátom, ako som čakala na bus, v rade na pokladňu, pri kočíkovaní najmladšieho, pred zaspatím, namiesto otčenáša…
A najviac mi pomohlo, keď som sa dohodla s mojím inštruktorom, jeden deň som došla do autoškoly a dával mi testy (mal vytlačené tie z prvého linku čo som dala). 8 hodín nonstop, zvládli sme všetkých 50 testov. Vždy odbehol na jazdu, na trenažér, prednášať teóriu… po 45 min. prišiel, skontroloval, vysvetlil čo som mala zle a prečo a davaj ďalšie 3 testy…
Na skúške o 5 dní neskôr som mala 100/100 za 8,5 minúty, dopísala som prvá.

stankadu
30. jún 2025

Trenovat, trenovat a to čo si mala zle si znova pozrieť, že prečo.

autor
30. jún 2025

Mam predplatne dobryvodič.sk
Odtial robim testy

nika1971
1. júl 2025

https://www.minv.sk/?testy

tieto rob...na skuskach su presne tieto

stankadu
1. júl 2025

Este dodám, že ak niektoré otázky nezvládaš a máš niekoho, kto ti to vie vysvetliť, to tiež pomôže. Príp. sa na tie otázky opýtaj v autoskole. Dôležité je to pochopiť.

mimikarol
1. júl 2025

Učiť, učit, učiť a ešte raz učiť sa. Ja som robila vodičák ešte po starom. Každý deň som si dávala aj 5-6 testov. Vedela som všetko na 150% pár týždňov pred skúškou.

autor
1. júl 2025

Lenze pravidla cestnej premavky tam je len 450 otazok jak si to mam zapamatat. A uz mam iba par dni do skusiek

patka06
1. júl 2025

Neučíš sa 450 otázok, ale základné pravidlá, ktoré použiješ, aby si našla správnu odpoveď

autor
1. júl 2025

Dalujem za rady ja som ale v prdeli

patka06
1. júl 2025

Nevzdávaj sa, ak to inak nejde sústreď sa na otázky podľa počtu bodov, aby si zvládla hlavne tie s vyšším počtom. Napr. Križovatky sú, ak si dobre pamätám, za 4b, potom daj tie 3b...atď.
Pri teste logicky rozmýšľaj, dá sa niekedy prísť na správnu odpoveď aj bez učenia
Času na test je dosť.
Držím palce 👍

domka222
1. júl 2025

Však ale značky, pravidlá a križovatky by si mala ovládať kdeže si už v cestnej premávke a to sú otazky za najviac bodov. Nepoviem taká dĺžka lana,tyče,motor a podobné somariny. Ale to sú otázky väčšinou tak za bod.

deninka233
1. júl 2025

Anonym, tak ak máš pár dní do skúšok, tak pekne nakluš za inštruktorom alebo rovno majiteľom autoškoly a nech ti dá písať testy ako mne. To gro som sa prakticky naučila za jeden deň práve pri písaní testov v autoškole.