icon

Toxicky vztah

diana52811
Včera o 21:48

Ahojte ženy, ako odist z toxickeho vztahu ktory viac berie ako dava. Kde najst tu silu zacat odznova. Proste v skratke, priatel neprejavuje emocie, nevie sa cloveka dotknut povedat vrucne slovo. Iba ak sa zraci, ze chce obcas sex. Aj s tym je problem, ze po 2 minutach je po vsetkom.. Vecne je negativny neviem zacalo sa to menit po jeho 4o rokoch zivota, zo zaciatku bolo svet gombicka ruzove okuliare ale opadli a neviem sa posunut dalej. Ziadne konicky nema, ak nieco navrhnem skonci to podme na pivo - pritom som abstinent. Tura nie, bicykel nie, korcule nie, zo psom prechadzka nie. Proste sa vyvali po nie narocnej praci v kancli doma na gauc a sa stazuje aky je zivot tazky a furt riesi len peniaze lebo vsetko vela stoji no bohuzial taka je doba. Cely jeho zivot pritom financuje jeho otec ale len do urcitej miery , ktory ma penazi dost a takto si ho naucil. Mam pocit, ze zacinajuce moje zdravotne problemy ci psichicke alebo celkovo stale nejaky problem chrbtice stuhnutosti, bolesti mam kvoli nemu, akoby mi to bralo energiu alebo ju on sal zo mna. A ja hlupa stale cakam, ze sa zmeni a trva to tak asi tyzden a potom opat dokola, prosenie vobec o dotyk,pohlad. Predtym nez sme sa dali dokopy mala som pracu byt v podnajme, dohodli sme sa ze pojdem pracovat k nemu do jeho firmy s tym, ze sa nastahujem k nemu ale ja po 5 rokoch nemam nic nasporene, lebo vyplata od neho je almužna. Vychadzame z mesiaca na mesiac pretoze sa hanbi tolko pytat peniaze od otca. A zas povedzme si na vychode niesu nijak extra vyplaty. Tak ledva zijeme ale predsa zijeme.. Problem je v tom, akonahle odidem nemam pracu nemam strechu nad hlavou. Problem by ani nebolo nieco najst ale tie ceny za najom su pre jedneho katastrofalne plus mam psa. Ako sa naštartovať vysvetliť hlave, že to nejak zvladnem. Poradte mi prosim, ktora ste si tym presla. Ako sa nakopnut. Ďakujem.

tundra
Včera o 22:03

Ak ti nevadi,ze som muz,tu je môj pohlad,na to, co si napisala.
Co mate spolocne?Doplnate sa aspon v niecom?
Vyzera to,ze si s nim, len kvôli streche nad hlavou a kvôli praci.
Ak,sa chces pohnut,odid z miesta,kde zijes.
Najdi si novu pracu,nasledne byvanie.Daj si ciel a chod za nim.Nenechaj sa nikym odradit,ani rodinou.Chod za svojim stastim,aj na druhu stranu statu alebo europy.Nebude to zo dna na den,ale pomaly a postupne urob zmenu v zivote k lepsiemu.Drzim palce🍀

anonym_c4e05d
Včera o 22:30

Nemôžeš ísť k rodičom? Koľko máš rokov?