Ako rýchlo začne Nutrilon Comfort Colics účinkovať?
Dnes o 19:32
Ahojte, lekárka nám zmenila mlieko na Nutrilon Comfort Colics. Po akom čase by som mala vidieť či funguje alebo musíme znova skúsiť iné? Čakáte 5 mín aby "zhustlo" ako sa píše v návode? Malej sa ťažšie pije a dala som jej aj väčší cumeľ. Pýtam sa pre istotu, keďže to mlieko je nejaké iné ako tie predchádzajúce. Malá má mesiac a pri každom prdkaní alebo kakaní plače a veľmi sa pučí. Niekedy ani neplače pri tom ako prdká, ale začne plakať až po vypustení.
Som prvorodička, tak neviem čo čakať.
Ďakujem pekne.

@esty432 ahoj,prvé sme mali nutrilon advanced ako príkrm k materskému ale malej nerobilo toto mlieko dobre a celkovo jej nerobil dobre mix MM a UM, dostala koliky, tak nám lekárka predpísala nutrilon comfort colics a teda malá ho pila 5 dní, no začalo ju veľmi bolieť bruško, pučila sa a plakala, mala zelenú a hustejšiu stolicu. Bolo to ešte horšie ako pri advanced. Čiže za mňa nie, malej nesadol.
Dnes sme prešli na hipp bio combiotik. Uvidíme ako malá zareaguje. Určite nebudem ďalej pokračovať v nutrilone anti colics keďže vidím, že mala sa trápila zatiaľ asi najviac a čítala som, že zaťažuje bruško. Ale tak každé bábätko je iné. Treba skúšať čo bábätku najviac sadne. Ja som prestala dávať už aj materské nakoľko som ho nemala veľa a vždy som musela dokrmovat umelým