Oplatí sa využiť upratovacie služby?
Ahojte. Využívate to? Oplatí sa? Ak áno- ako často? S vysávačom povysavam hocikedy, kúpeľňu sa tiež snažím, no skôr mi ide o take ,,hĺbkové,, kvalitné čistenie bytu.
Byt 55m2, východne Slovensko- aka cena je v poriadku?
Ja mám pani na upratovanie, chodí raz za dva týždne. Dôkladne mi povysáva, zmyje, umyje priebežne okná, parapety, mikrovlnka, sanita, wc apd. Samozrejme, že umývam sanitu každý deň a vysávam skoro obdeň, ale ona urobí také väčšie upratovanie. Má to za 2h zvládnuté, 3i byt, 70m2.
@anonym_8580e6 za 2 hod. je veľmi, veľmi, veľmi šikovná 👍👍👍
@anonym_8580e6 za 2 hod. je veľmi, veľmi, veľmi šikovná 👍👍👍
@ivicatolic nemá veľa roboty, my máme relatívne čísto. Ak umýva okná, tak je to viac. Bez okien to zvládne do 2h. Ale ako hovorím, u nás je radosť upratovať a ona ide ako píla 🙂
A cena?
Ja mám pani na upratovanie, chodí raz za dva týždne. Dôkladne mi povysáva, zmyje, umyje priebežne okná, parapety, mikrovlnka, sanita, wc apd. Samozrejme, že umývam sanitu každý deň a vysávam skoro obdeň, ale ona urobí také väčšie upratovanie. Má to za 2h zvládnuté, 3i byt, 70m2.
@anonym_8580e6 za 2 hodiny? 😮Ja môj byt 1 izbak dôkladne upratujem 3 hodiny.
@anonym_8580e6 za 2 hodiny? 😮Ja môj byt 1 izbak dôkladne upratujem 3 hodiny.
@anonym_7d76ec áno za 2h, našla si už spôsob, zo začiatku to bolo dlhšie, ale už má systém a ona ide ako hodinky. Myslím, že za tú sumu je o úplne v pohode. V cene má aj okná, ona umyje a vyčistí všetko.
@anonym_8580e6 Hanba by ma fackovala ,keby som mala dakoho na upratovanie na trojizbový byt..hmmm...
@anonym_8580e6 Hanba by ma fackovala ,keby som mala dakoho na upratovanie na trojizbový byt..hmmm...
@anonym_fda59b a vidíš, mňa nefackuje, užívam si to. Aká je každá z nás iná, že?
Za mna určite áno. Máme väčší byt a obaja pracujeme, takže pani nám chodí upratovať. Taktiež nám pomáha z umývaním okien a žehlením (čo ja fatk nenávidim). Použila som služby od Luxora cleaning a som spokojná...
@anonym_fda59b Co je na tom na hanbu? Ber to tak,ze pomozes inej zene privyrobit si.
@anonym_fda59b Co je na tom na hanbu? Ber to tak,ze pomozes inej zene privyrobit si.
@marca12 To ano ke jasné..mozno raz keď nebudem vládať využijem.
@anonym_fda59b ja som mala aj na dvojizbový 😀 a ako mi dobre bolo 😀
Tak to som čakala dvojposchodový rodinný dom a nie 55m2 😀 Veď to máš hĺbkové čistenie spravené raz-dva. Alebo si lenivá alebo si veľa na Instagrame, kde to "fičí".
Tak to som čakala dvojposchodový rodinný dom a nie 55m2 😀 Veď to máš hĺbkové čistenie spravené raz-dva. Alebo si lenivá alebo si veľa na Instagrame, kde to "fičí".
@anonym_91796e Som lenivá a mám iné priority. Sorry not sorry 😉