icon

Vianočný darček pre chlapca

Včera o 18:00

Dobrý večer ženy. Poraďte prosím Vás vianočný darček pre 8 ročného chlapca v hodnote cca 200€. Bicykel má, aj telefón,je to dedinské dieťa čiže veľa času trávi vonku,rád majstruje ale otec má veškeré náradie čo sa týka dielne. V podstate všetko čo potrebuje má a nevieme čo také by mu urobilo radosť. Už možno dva roky rozpráva že bude vojak,aj má veľa vojenských vecí, bavia ho autá a motorky. Prosím poraďte čo také... 🤔

madeincssr
Včera o 18:17

@anonym_autor velkym zazitkom pre chlapca s takymito zaujmami by mohol byt vylet do Koprivnice na Morave, len neviem ako to urobit ako vianocny darcek. Je tam uzasne "Muzeum nakladnich automobilu Tatra", hned vedla neho "Depozitar Slovenske strely" (moderna presklena budova s nadherne zrekonstruovanym prvorepublikovym rychlovlakom pohananym dvomi tatrovackymi dieselovymi motormi), dalej Technicke muzeum (muzeum osobnych automobilov Tatra) a este dalsie mensie sukromne "Auto Moto Museum Oldtimer". Idealne ist tam aspon na dva dni, lebo na jeden je toho az privela. Pred samotnou fabrikou Tatra byvaju na nerovnako vysokych betonovych stlpoch vystavene dve novucicke Tatry, da sa chodit aj popod ne a poobzerat ich zospodu.
V oboch tatrovackych muzeach su mensie muzejne predajne so vsetkym moznym tykajucim sa automobilky Tatra.

mirola
Včera o 18:26

ja som kupila detektor kovov, taky detsky.. stal tusim okolo 120 euro, maly s nim beha po poliach a tak. K tomu taku malu skladaciu lopatku.

mirola
Včera o 18:27

a este dodam, ze taky vodotesny, aj do potoka.. su rozne

madeincssr
Včera o 18:27

@anonym_autor ...a ak aj chlapcov otec je technicky typ (a/alebo aj vojensky typ) a venuje sa synovi v tomto smere, mal by som este jeden tip na klasicky hmotny darcek. Ak by ta to zaujimalo, napis mi spravu (lebo anonymovi sa spravu poslat neda).