icon

H&M - vrátenie tovaru bez bloku

18. mar 2026

Chcem sa opýtať. Omylom som vyhodila blok z nákupu v HMku. Použila som ale HM aplikáciu v telefóne. Nikde to neviem nájsť či môžem vrátiť tovar aj bez bločku. Díky za radu.

haley7897
18. mar 2026

Doklad o kúpe by si mala mat v appke, ci? Si si istá, ze si mala aj papierový?

autor
18. mar 2026
@haley7897

Doklad o kúpe by si mala mat v appke, ci? Si si istá, ze si mala aj papierový?

@haley7897 áno mala, bol na spodku papierovej tašky, ja múdra som do nej dala recyklé papier a prask do koša 🙈 v appke to nikde nevidím

haley7897
18. mar 2026
@anonym_autor

@haley7897 áno mala, bol na spodku papierovej tašky, ja múdra som do nej dala recyklé papier a prask do koša 🙈 v appke to nikde nevidím

@anonym_autor ja to.mam v appke na "orders " a potom "in store". Predpokladám v slovenčine pod ' objednávky'? Teda za predpokladu, ze appka vyzerá rovnako lol

autor
18. mar 2026
@haley7897

@anonym_autor ja to.mam v appke na "orders " a potom "in store". Predpokladám v slovenčine pod ' objednávky'? Teda za predpokladu, ze appka vyzerá rovnako lol

@haley7897 ja tam nič také nevidím.

haley7897
18. mar 2026
@anonym_autor

@haley7897 ja tam nič také nevidím.

@anonym_autor možno tvoja appka vyzerá inak. Appku neviem odfotit, nedovolí to, ale na webe to vyzerá veľmi podobne ⬇️

veronikah96
19. mar 2026

Tak ako ti bolo písané hore. Keď ideš do appky a si tam prihlásená (keď si dávala pri kase skenovať kód z appky, tak určite si prihlásená), klikneš dole na ikonku účtu, kategória objednávky, ďalej máš možnosť "na predajni" a tam máš všetky nákupy na predajni . Keď jednotlivé nákupy rozklikneš, hneď ti ukáže aj blok 🙂 na konci bločku v appke máš aj čiarový kód na vrátenie tovaru na predajni

anonym_cfbf04
Autor odpoveď zmazal
autor
20. mar 2026
@veronikah96

Tak ako ti bolo písané hore. Keď ideš do appky a si tam prihlásená (keď si dávala pri kase skenovať kód z appky, tak určite si prihlásená), klikneš dole na ikonku účtu, kategória objednávky, ďalej máš možnosť "na predajni" a tam máš všetky nákupy na predajni . Keď jednotlivé nákupy rozklikneš, hneď ti ukáže aj blok 🙂 na konci bločku v appke máš aj čiarový kód na vrátenie tovaru na predajni

@veronikah96 ďakujem, vrátila som bez problémov cez appku 👍

autor
20. mar 2026
@haley7897

@anonym_autor možno tvoja appka vyzerá inak. Appku neviem odfotit, nedovolí to, ale na webe to vyzerá veľmi podobne ⬇️

@haley7897 super, ďakujem, šlo to bez problémov