icon

Všade sú vlasy

9. júl 2025

zeny ja som uz na prasky,
beham s vysavacom asi 5x denne a stale vidim tie prekliate vlasy.
Mame v kupelni, na chodbe a na toalete bielu dlazbu a len co dovysavam uz su tam zas. su to prevazne moje vlasy ale nemam pocit zeby mi nejako padali.
ja uz mam take nervy, ze sa mam chut ostrihat na kratko.

je to normalne?

viestta
9. júl 2025

@anonym_autor je to naormalne, na bielej podlahe ich viac vidiet. Ja mam vysavac s rotacnou kefou, keby si videla kolko vlasov z nej vytaham za kazdym vysavanim...

20erika07
9. júl 2025

Jasne ,mam to 2x . Všade vlasy a to si priebežne akože aj vytahujem aby som predbehla samovolny pad vlasu 😁

simona19871216
9. júl 2025

@anonym_autor prefabry si vlasy na blond 🤭

mandzula
9. júl 2025

Zober si, ze ti denne vypadne 50 - 100 vlasov, niekde sa to proste prejavit musi a biela podlaha je na to uplne idealna.

vanilkovazmrzka
9. júl 2025

Tvoja uzkost z vlasov a obsedantne vysavanie x krat za den mi velmi normalne nepripada 🫠

ukgirls
9. júl 2025

vlasy do gumicky a cesat sa len v kupelni ..

danieli
9. júl 2025

Chapem ta, rano vstanem, prva cesta je kupelna a vlasy do copu, cely den cop, vlasy vsade, neviem, nechapem, zlahka sa mi ruca vesmir😂

lija22
9. júl 2025

cely den musis mat vlasy zopnute. ces sa nad umyvadlom, alebo vanou

aalt
9. júl 2025

Pusti roboticky vysavac. Sice mu tiez budes musiet tie vlasy z kefy vystrihovat, ale vacsina "zmizne". Mam doma tri dlhovlase baby a vlasy sa proste najdu fakt vsade. Najlepsie je ked sa na klasickom vysavaci spravi v hadici vlasovy chumac dlhy aj cez dva metre. To nikdy nepochopim ako sa da ...

moonlight1210
Autor odpoveď zmazal
simona19871216
10. júl 2025
@lija22

@lija22 práve že pre vlasy to nie je prirodzené aby boli zopnute vtedy sa oslabujú keď sú dlho v cope

ha_ha
10. júl 2025
@lija22

@ukgirls
@lija22 Češem sa ráno, večer a niekedy aj popoludní nad vaňou, vyčesané vlasy vyhodím. Počas dňa mám na 90% vlasy v gumičke, alebo štipci. A aj tak sú stále nejaké na podlahe! 😵

orisker
11. júl 2025

Krásne vlasy, koruna ženskej krásy...!
🙂
Ale vysvetľuj to manželovi a otcovi troch dcér, keď čistí a prepcháva odtok v kúpeľni v sprche...

lauricka
11. júl 2025

@anonym_autor si ich vypni, daj do copu, keď chodíš po dome. A češ si vlasy buď nad vaňou a potom ich zober naraz a hod do koša alebo na balkóne alebo na dvore...

lauricka
11. júl 2025
@ha_ha

@ukgirls
@lija22 Češem sa ráno, večer a niekedy aj popoludní nad vaňou, vyčesané vlasy vyhodím. Počas dňa mám na 90% vlasy v gumičke, alebo štipci. A aj tak sú stále nejaké na podlahe! 😵

@ha_ha tak asi úplne bez to nebude. Nedá sa to stále vysávať, však by sa človek zbláznil.