Všade sú vlasy
zeny ja som uz na prasky,
beham s vysavacom asi 5x denne a stale vidim tie prekliate vlasy.
Mame v kupelni, na chodbe a na toalete bielu dlazbu a len co dovysavam uz su tam zas. su to prevazne moje vlasy ale nemam pocit zeby mi nejako padali.
ja uz mam take nervy, ze sa mam chut ostrihat na kratko.
je to normalne?
Jasne ,mam to 2x . Všade vlasy a to si priebežne akože aj vytahujem aby som predbehla samovolny pad vlasu 😁
@anonym_autor prefabry si vlasy na blond 🤭
Zober si, ze ti denne vypadne 50 - 100 vlasov, niekde sa to proste prejavit musi a biela podlaha je na to uplne idealna.
Tvoja uzkost z vlasov a obsedantne vysavanie x krat za den mi velmi normalne nepripada 🫠
vlasy do gumicky a cesat sa len v kupelni ..
Chapem ta, rano vstanem, prva cesta je kupelna a vlasy do copu, cely den cop, vlasy vsade, neviem, nechapem, zlahka sa mi ruca vesmir😂
cely den musis mat vlasy zopnute. ces sa nad umyvadlom, alebo vanou
Pusti roboticky vysavac. Sice mu tiez budes musiet tie vlasy z kefy vystrihovat, ale vacsina "zmizne". Mam doma tri dlhovlase baby a vlasy sa proste najdu fakt vsade. Najlepsie je ked sa na klasickom vysavaci spravi v hadici vlasovy chumac dlhy aj cez dva metre. To nikdy nepochopim ako sa da ...
cely den musis mat vlasy zopnute. ces sa nad umyvadlom, alebo vanou
@lija22 práve že pre vlasy to nie je prirodzené aby boli zopnute vtedy sa oslabujú keď sú dlho v cope
Krásne vlasy, koruna ženskej krásy...!
🙂
Ale vysvetľuj to manželovi a otcovi troch dcér, keď čistí a prepcháva odtok v kúpeľni v sprche...
@anonym_autor si ich vypni, daj do copu, keď chodíš po dome. A češ si vlasy buď nad vaňou a potom ich zober naraz a hod do koša alebo na balkóne alebo na dvore...
@ha_ha tak asi úplne bez to nebude. Nedá sa to stále vysávať, však by sa človek zbláznil.

@anonym_autor je to naormalne, na bielej podlahe ich viac vidiet. Ja mam vysavac s rotacnou kefou, keby si videla kolko vlasov z nej vytaham za kazdym vysavanim...