Ako dlho trvá vybavenie občianskeho preukazu v lete?
Ako.dlho ste čakali v lete? Hlavne košicania prosím? Viem ze to za 7eur je do 30 dni ale vraj.je to skor tak ma zaujímajú reálne skúsenosti. Vďaka
Čakala som nie celé 3 týždne v máji
Prečo si myslíš že je rozdiel či objednáš Košiciach, Stropkove alebo v Bratislave?
@maranco raz som mala problém z pásom a vraj to posielajú niekde do BA tak neviem ci aj op
Ja myslím, že to nikde neposielaju
Vsetky doklady sa vyrabaju v BA.vsetky sa vyrabaju časovo rovnako...
My sme boli v juni, uz ho. Dbes by boli 3 tyzdne, SMS prisla v piatok, vcera sme vyzdvihli
My sme boli v juni, uz ho. Dbes by boli 3 tyzdne, SMS prisla v piatok, vcera sme vyzdvihli
@viestta super dik, lebo 28 ideme na dovolenku a d es sme dalinurobit dúfam to dôjde,mohla som dat ten do 2 týždňov len az potom ma to napadlo
Ja som vcera vybavovala a zenska povedala,ze dlzka je 3tyzdne momentalne a to som bola v Presove..
Do 2 tyzdňov sa nedá urobit...
OP sa vydáva do 30 dní alebo zrýchlene do 2 dní /za poplatok + 20 Eur/ - iná možnosť neesxituje
OP sa vydáva do 30 dní alebo zrýchlene do 2 dní /za poplatok + 20 Eur/ - iná možnosť neesxituje
@patka06 ahaa ok dik
Kosice, v juni, 20 kalendarnych dni
Lebo pri vyrobe op sú možnosti len -do 30dní a 2dní za príplatok...ty si si to možno pomýlila s pasom, tam sú možnosti do 30dní, 10dní a 2 dní.
Lebo pri vyrobe op sú možnosti len -do 30dní a 2dní za príplatok...ty si si to možno pomýlila s pasom, tam sú možnosti do 30dní, 10dní a 2 dní.
@kvietok2012 ano asi som sa zmylila

Prečo si myslíš že je rozdiel či objednáš Košiciach, Stropkove alebo v Bratislave?