Výpočet čistej mzdy
Ahojte, veľmi by som chcela poprosiť skúsené ženy o pomoc pri výpočte čistej mzdy. Vraciam sa po veľmi dlhej dobe do práce a neviem, či sa môžem spoľahnúť na stránky na nete, ktoré vyratavaju mzdu.... Hrubá mzda je 1100 eur. Mám dve deti, 10 a 6 rokov. Nastupujem do práce v januári. Daňový bonus zatiaľ nie.
Ďakujem za pomoc.
Áno, sú spolahlive.
No ja akurat ratam zvysenie nasich platov buduci rok,kedze mi konci tiez rodicak.A uz viem o kolko sa zvysuju platy,priplatky za vikendy.Tak,co uz budeme v minuse 200eur.Teda sa zvysuju celkom o 240eur v cistom.Mne o 120eur aj muzovi o 120eur.
A tiez to ratam z takychto stranok,ako platy.sk a ine,to co mi vyhodi google.
No ja akurat ratam zvysenie nasich platov buduci rok,kedze mi konci tiez rodicak.A uz viem o kolko sa zvysuju platy,priplatky za vikendy.Tak,co uz budeme v minuse 200eur.Teda sa zvysuju celkom o 240eur v cistom.Mne o 120eur aj muzovi o 120eur.
@anonym_36ad2a mamina tak treba zamiesit na dalsie 🤭
@anonym_36ad2a mamina tak treba zamiesit na dalsie 🤭
@anonym_3b62b8 uz staci,staci veru,ale zvykla som si na to veru,mat oboje.A ze sa mamicky maju zle,ked aj pracovat mozu.
@anonym_36ad2a .... No ale tie kalkulačky nevedia koľko z odpracovaných hodín budeš mať príplatok ( nočný, víkendový, atď).
@anonym_36ad2a .... No ale tie kalkulačky nevedia koľko z odpracovaných hodín budeš mať príplatok ( nočný, víkendový, atď).
@doriiis celkovu hrubu mzdu som si vypocitala pri rovnakych hodinach a vikendu,po navyseni.

https://www.podnikajte.sk/vypocet-cistej-mzdy?i...