icon

Môže byť zubný kaz dôvodom na extrakciu?

n16250185
19. mar 2026

Ahojte dievčatá dúfam že ma upokojite tak že rieším kazy na predných zuboch asi pred dvoma týždňami mi spravil zubar jednotky zuby s dnes som išla s dvojkou tak na dvojke zubu som mala kaz väčší z jednej strany mi zamblomboval a na druhej strane mi povedal zubar že som mala ďasno zaseknute v zube vibral mi ďasno zo zuba asi nastrih a dal mi na zub vložku zajtraam isť na kontrolu ale mňa bolo ďasno a aj zub mám aj opochnute ďasno akolo zuba veľmi sa bojím čo mi zajtra môže spraviť zo zubara mám hrôzu 🥲🥲 myslite myslite si že mi môžem prísť o zub vitrhne mi to 😭😭

martinmmartin
19. mar 2026

@n16250185 dalsia stanica je cistenie a vypln kanalika. Vytrhnutie az potim

anonym_ca9a5b
19. mar 2026

@n16250185 Veď ta dasno boli kvôli tomu, že ti ho musel odstrániť a až tak zaplombovat zub normálne. Očividne si tam mala veľkú dieru, do ktorej dasno prerástlo. Daj si ibalgin od bolesti keď treba

n16250185
autor
19. mar 2026

Bojím sa že bi som prišla o predný zub

anonym_99fe78
20. mar 2026

Lepšie je prísť o zub, horšie je prísť o rozum! Ty si celý tretí ročník ZŠ presedela u zubára? Vybrané slová, predpony... Nič ti nehovoria? Ak sa budeš starať o zuby, chodiť na preventívne prehliadky, nebudeš mať tieto problémy. Ale ak nebudeš vedieť napísať bezchybne jednu vetu, budeš mať problém nájsť si prácu a budeš vyzerať priblblo.

n16250185
autor
20. mar 2026
@anonym_99fe78

Lepšie je prísť o zub, horšie je prísť o rozum! Ty si celý tretí ročník ZŠ presedela u zubára? Vybrané slová, predpony... Nič ti nehovoria? Ak sa budeš starať o zuby, chodiť na preventívne prehliadky, nebudeš mať tieto problémy. Ale ak nebudeš vedieť napísať bezchybne jednu vetu, budeš mať problém nájsť si prácu a budeš vyzerať priblblo.

@anonym_99fe78 hneď niekoho ponižuješ som tu chcela len rádu pan/pani múdra/y čo si vôbec o sebe myslíš prácu tu mám 🙂 to ťa nemusí trapiť hlavné sa staraj o seba už si počul že sa niekto strašné bojí zubara? Že niekto má strach si sadnúť do toho kreslá pan/pani múdra/y keď som bola u zubára žena sa tam tak bála že jej pan zubár musel dať tabletku na ukludnenie hneď sa netreba nikomu posmievať a kritizovať 🙂 pan dokonalý s najvíšim IQ a príblbo tu vyzeráš akurát tak jediné ty hlupak

anonym_99fe78
20. mar 2026
@n16250185

@anonym_99fe78 hneď niekoho ponižuješ som tu chcela len rádu pan/pani múdra/y čo si vôbec o sebe myslíš prácu tu mám 🙂 to ťa nemusí trapiť hlavné sa staraj o seba už si počul že sa niekto strašné bojí zubara? Že niekto má strach si sadnúť do toho kreslá pan/pani múdra/y keď som bola u zubára žena sa tam tak bála že jej pan zubár musel dať tabletku na ukludnenie hneď sa netreba nikomu posmievať a kritizovať 🙂 pan dokonalý s najvíšim IQ a príblbo tu vyzeráš akurát tak jediné ty hlupak

@n16250185 nikto ťa neponižuje, každý si o tebe urobí názor, keď si prečíta tvoj príspevok. Hlavne, že ty máš "najvíšie IQ". Fakt ľudia otupievajú!