icon

Ako funguje ambulancia MUDr. Petra Visolajského?

5. máj 2025

Dobrý deň, viete mi prosím Vás povedať ako to funguje v ambulancii MUDr.Visolajkého? Pýtam sa skôr na to, či keď tam prídem som synčekom s výmenným lístkom či nás hneď zoberie na vyšetrenie alebo nás objedná?
Naozaj súrne potrebujem vyšetrenia pre mesačného synčeka ktorý má v stolici veľmi veľké množstvo krvy. MUDr. Gubáňová nás objednala až na 13.05. a do vtedy si nemôžem dovoliť čakať. Boli sme aj na pohotovosti ale tam mu len zmenili UM a žiadna zmena , nikto mu ani len vyšetrenia nespravil žiadne.
Ďakujem za všetky odpovede

riskoh
5. máj 2025

U dr. sa objednáva, na Vašom mieste by som sa telefonicky informovala ohľadom termínu, určite povedať problém a vek dieťaťa

pe_mi
5. máj 2025

Krv v stolici..no ďakujem pekne
Aj vám povedali ,prečo je tam?nejakú dg?
To je šialené

autor
5. máj 2025
@pe_mi

Krv v stolici..no ďakujem pekne
Aj vám povedali ,prečo je tam?nejakú dg?
To je šialené

@pe_mi šialené? Ja som zúfalá, doslova , dr obvodná o tom vie 3 týždne , po 3 týždňoch my dala pre syna výmenný lístok na gastro , išli sme sa objednať a keď som jej obratom volala na kedy nás objednali sa má opýtala: " čo budeme teraz robiť?" .
Tak ma s malým poslala na pohotovosť a tam dr že len zmeníme mlieko , dala mi Nutrilon na alergiu kravskej bielkoviny ( to bolo v piatok).
Dneska volám dr obvodnej že ako sme dopadli a že mu mlieko nepomáha lebo kaká už samotnú krv vo veľmi veľkom množstve a zas nám kázala zmeniť mlieko na kozie. Tak len meníme a meníme ale to že kaká krv nikto nič nerieši.
A trením na gastro pomaly o dva týždne .

zizi85
5. máj 2025

Treba sa objednat aj Visolajskemu... On robi gastro iba stredy... A aj kaka zase vacsie mnostvo krv.. Späť pohotovosť... Alebo obvodna mala napisat papiere na hospitalizácie, ked sama nevie

pe_mi
5. máj 2025

Akože mať nejaký nález v stolici ,ale preboha tak malé batoľa čistú krv.
Ty ja by som taký bordel narobila na pohotovosti.ze by sa má nezbavili.
So zbalenou taškou by som stepovala pred detským oddelením.nech nás príjmu a ešte by som na nich Markízu zavolala
Veľa šťastia a daj vedieť ,ako ste dopadli

anavixy
5. máj 2025

Tak ale ked kaka cistu krv, tak by ste snad mali byt v nemocnici, nie riesit kto vas kedy objedna. Chodte znova na pohotovost, ak je to tak.

danielahamar
5. máj 2025

Vybavili ste niečo? Hľadajte inde ako Nr, ak teda ste nešli na pohotovosť. Zmena mlieka neznamená zmenu čriev z hodiny na hodinu, detská nevie co robit, ale žeby mu aspoň krv zobrala na zápal, to nie😔 kde toto speje

tinka_1807
5. máj 2025

Mesačné dieťa kakaa krv? Pytala by som sa okamžite na hospitalizáciu. To nie je sranda, najmä u novorodenca.

nikha2809
5. máj 2025

Podľa mna by ste mali ísť hneď na hospitalizáciu, Visolajskemu sa dovolaš najskôr v stredu ráno a on vás aj tak hneď pošle k nemu na hospitalizáciu

kristulkamarulka
5. máj 2025

Smer nemocnica a trvat na hospitalizacii. Krv miesto stolice nie je sranda ani u dospeleho, nie to este u mesacneho miminka. Visolajsky sluzi aj v nemocnici, urcite sa k nemu dostanete skor ako leziaci. Drzim palce 🙏🏻🤞🏻

veverickav
2. jún 2025

Ahoj autorka, ako ste dopadli?