Aspro Dental Nitra- skúsenosti
Chcela by som som sa poradiť a zároveň spýtať, či má niekto skúsenosti s touto stomatologickou ambulanciou Aspro Dental v NR. Klasické opravy zubných kazov, prístup k deťom ale aj dospelým a hlavne ako ste boli spokojní s cenami v porovnaní prevedenie zákroku=cena. A či tam ordinuje žena alebo muž. Dcérke (1,5r) totiž hľadám hlavne stomatoličku ženu a ja by som tiež prestúpila k nim ale mne je jedno či žena alebo muž. ďakujem krásne za všetky reakcie.
@kockopes2206 super ďakujem 👍🙂 a majú aj zmluvu so zdravotnými poisťovňami, konkrétne teda s dôverou?
@kockopes2206 vola sa Cernakova, my chodime k nej a 👍👍👍
@weddinglove7 Pekarovicova zastupovala Cernakovu a bola som tam s 8 r a poviem ti moja robila cirkus humberto, aj ked uz som videla na nej ze ma dost stale bola troezliva k mijej, fakt klibuk dole, ja uz som chvela na moju zhuknut 🙈 a ona sa drzala, odporucam za tie peniaze to stoji
Zmluvu nemaju s nikym vsetko olatis
@weddinglove7 vsetko platis, ale myslim si, ze to stoji za to. Nebude mat dieta stresy a zas tak casto a take vazne problemy deti so zubkami nezvyknu mat, ze by si tam rocne nechala tisice. Prehliadku 2x rocne. Ta je tusim 50 € a ked vrta, umrtvuje lokalne a to je tiez okolo 50. Pri preventivke robi aj hygienu.
@kockopes2206
@zojkaaa
Ďakujem vám obom za recenzie. 👍😊

@weddinglove7 chodia tam moji synovia. Ordinuju tam iba zeny, my konkretne chodime k pekarovicovej. Taka mlada, zlata baba, je tam este jedna, tiez mladucka, tu nepoznam. Ceny su vyssie, ale s kvalitou aj pristupom som spokojna, hlavne chalani sa tam vobec neboja ist.