icon

Blond melír v Nitre

monuska1352
17. sep 2023

Dievčatá poradte mi kde v Nitre mi spravia krásny blond melir?Chcela by som takéto nieco

Blond melír v Nitre
etela_bucanska1
17. sep 2023

@monuska1352 tiez by ma zaujimalo lebo mne take vedia urobit v topolcanoch ale v nitre nikoho nepoznam tak sa bojim dakomu ist😀 tak chodievam z maleho lapasa do TO😀

lenkaklj
22. sep 2023

@etela_bucanska1 do Bellezy v Topoľčanoch? 😁 tiež som tak chodila z Veľkého Lapáša 🙈
Teraz chodím k Miške do FridaHairStudios na Kmeťkovej a obrovská spokojnosť 🙂 ale teda na balayage 🙂

monuska1352
autor
23. sep 2023

@lenkaklj ďakujem

monuska1352
autor
23. sep 2023

@lenkaklj Prosím ta cojeto ten balayage?A cenovo platíš kolko u nej?Dakujem TA foto to sú tvoje vlasy?

monuska1352
autor
23. sep 2023

@lenkaklj prosím ta ta Kmetkova ulica kde sa to nachádza?coje blízko toho dakujem

lenkaklj
23. sep 2023

@monuska1352 to je také prirodzené presvetlenie, a ten vrch sa ťahá takto do melíru, ale lepšie ti to asi vysvetlí google. Ale Miška robí určite aj melír 🙂 cenovo to je ťažko, podľa hustoty s dĺžky vlasov sa to určuje. A je to pre Mostnej ulici 🙂 pozri google maps🙂

etela_bucanska1
24. sep 2023

@lenkaklj ano do Bellezy🤣 vdaka za typ, pozrem to🙂

aglaonema
28. okt 2023

@monuska1352 ja chodím do salónu krásy na Fraňa Mojtu ku Kamile 🙂 a teda ona sa mi zvykne pohrať s vlasmi 😀 na svadbu mi robila balayage ale teda hnedú a nie blond, inak som už mala aj ružovú a fialovú 😀