Byvanie v novostavbe v Nitre
Ahojte, moja sestra sa stahuje do Nitry za pracou a hlada si byt. Jej kriteria su blizko cetra a aby to bola novostavba. Nasla som novostavby Nova Nitra na Pivovarskej ulici a Pupavy v lokalite Hviezdoslavova trieda. Vedeli by ste mi povedat o tychto lokalitach? Ako sa tam byva a pod. Dakujem za rady.
@anonym_autor Byt si chce kúpiť alebo prenajať?
A koľko izbový? Poznám jedno novopostavené sídlisko, kde ešte aj predávajú byty, ale väčšinou 2-izbové.
A koľko izbový? Poznám jedno novopostavené sídlisko, kde ešte aj predávajú byty, ale väčšinou 2-izbové.
@petronelag 2 alebo 3 izbove…tie pupavy a pivovarsku nam naslo ked sme googlili, ale budem rada aj za nejake ine tipy
Záleží či chce bývať v meste napr. na Polygone (blízko autobusovej a žel. stanici) alebo trochu v prírode to sú Zelené dvory, ktoré boli len nedávno dostavané. Aj z tadiaľ je dobrá dostupnosť, ale záleží kde bude pracovať a podľa toho hľadať najbližšie možnosti.
Tie sú riadne pálky a malé kútiky
Promenáda, Orbis, Taban?
pivovarská je hneď vedľa nemocnice, pristáva tam rovno vrtuľník , ak by jej to nevadilo.

@anonym_autor ja len že Púpavy sú ešte dostavané neni. Je to bývanie hneď vedľa frekventovanej vlakovej trate, čo mne by nevadilo, niekomu však áno. Je to blízko centra,parku, pešou chôdzou všetko do 10-15min
Nová Nitra na Pivovarskej neviem povedať nič o tom