icon

Čeľustný ortopéd - Nitra, Levice

tina5959
11. júl 2023

Koho by ste vybrali? Syn má skryženy zhryz. Rozhodujeme sa či do LV MUDr.Kralik alebo ZM Mddr.Hana Šediva. Chodíte niekto? Ďakujem za každú radu a skúsenosť. Kľudne píšte aj ss.

male_sidlo
11. júl 2023

@tina5959 Riešila som túto otázku prednedávnom... Rozhodla som sa nakoniec pre Kapedent v NR a dokázali pre mňa niečo ako zázrak 😁 Riešili sa moje zuby. Na dr. Králika som počula nie vždy len chváľu, známi s deťmi potom chodia skôr do ZM. V každom prípade zvážte aj tú NR, chodím tam so synom ku klasickému doktorovi a top prístup, ceny porovnateľné, pre istotu chodíme na kontrolu aj na orto, má nejaké genetické predpoklady...

patka06
11. júl 2023

My sme chodili k Mudr. Paulisovej v ZM,
Mudr. Králika neodporúčam

tina5959
autor
Autor odpoveď zmazal
tina5959
autor
Autor odpoveď zmazal
patka06
11. júl 2023

@tina5959 áno, čakacie doby sú u nej dlhšie, nevedela som, že klasické už nerobí, keďže sme oň nemali záujem.

tina5959
autor
Autor odpoveď zmazal
zuzulkika
11. júl 2023

@patka06 prečo nie Králika ..ja mám termín na október s dcerou

patka06
11. júl 2023

@zuzulkika Viem, že k nemu chodí veľa ľudí, aj my sme boli na 1. prevej konzulrácii - nepáčil sa nám prístup a robil iba fixné strojčeky, ktorý sme my nechceli. k odbornosti sme sa už nedostali, pretože sme prešli do ZM

zuzulkika
12. júl 2023

@patka06 aha, ďakujem....uvidím teda

petabela
18. aug 2023

@male_sidlo dobry den, berie kapedent novych pacientov? Ako dlho ste cakali na prvy termin? Dakujem.

petabela
18. aug 2023

@patka06 chodite k p. Sedivej? Ake su cakacie lehoty na prvu konzultaciu?

patka06
18. aug 2023

@petabela chodíme k MUDr, Paulisovej

petabela
18. aug 2023

@patka06 a neviete prosim ci riesi iba Invisalign, alebo aj ine formy? Ako dlho ste cakali na prvy termin?

patka06
18. aug 2023

@petabela My sme k nej išli kvôli Invisalign pred skoro 3 rokmi, vtedy robila aj fixné
Myslím, že teraz už na fixné nových pacientov neberie. Záujem o ne dosť poklesol

tina5959
autor
Autor odpoveď zmazal
petabela
18. aug 2023

@tina5959 Dakujem a rozhodli ste sa pre p. Dr. Sedivu?