icon

Čo robiť v Nitre počas zimy?

11. dec 2023

Čo sa da robit va kam sa da ist nitre? Su tam nejake zaujimave podniky alebo miesta ktore sa oplati pozriet popripade kam ist sa zabavit a tak? Aj teraz v zime, chystame sa tam po vianociach s kamaratkou a chceli by sme okrem nakupov niekde niečo vidieť alebo niekde ist (niečo zaujimave, nie moc drahé, vonku aj vnutri)

a budu ešte trhy okolo 28?

tamtamka26
11. dec 2023

neviem, aké podniky myslíš? diskotéky? kaviarne? trhy 28.12. už nebudú.

matus7030
11. dec 2023

Nitra má oficialne napísane, že trhy sú až do Silvestra, ale aj minulý rok mali byť a pamätám si, že už bolo len zopár otvorených stánkov.
Ak chcete skočiť niekam na drink, tak odporúčam zanzi bar, alebo zahir. Môžte si ísť napríklad zahrať bowling/šípky do OC MAX, ak niečo vonku tak na chvíľku, tak možno ísť na Kalváriu, alebo Drážovský kostolík.

autor
11. dec 2023

@tamtamka26 hocičo, ideme skoro rano budeme do večera, tak proste aby sme mali čo robiť

autor
11. dec 2023

@matus7030 Ďakujem za tipy

veronikalubko
18. dec 2023

@tamtamka26 do kolkeho sú prosím trhy ?

liusa82
18. dec 2023

no neviem.Nitra neni bohviečo.Ja zo zm tam ani nechodím a to mám na skok.Ak môžte chodte do iného mesta za zábavou.Mne sa jedine páči kalvária ale to je skôr turistika tak trochu nie zábava a nákupy

tamtamka26
19. dec 2023

@liusa82 no, asi tak.... chcela som napísať, že tu skapal pes, ale nechcela som ju hneď tak odrádzať.
@veronikalubko trhy väčšinou končia 23.12.

autor
19. dec 2023

@liusa82
@tamtamka26 ake mesto by ste odporučili? Kde sa da dostat aj vlakom, zapadne slovensko?

chillibubble
19. dec 2023

@tamtamka26 presne tak ☹ v zime alebo za skaredeho pocasia sa neda robit takmer nic, lebo vnutorne aktivity v nitre neexistuju- pre mensie deti mozno tak hopla land a pre vacsie kino. to je tak vsetko. pre dospelych maximalne nakupy, kaviarne a to kino. a ked je teplo, tak zase max. park alebo tury v okoli nitry. akoze fakt na to ze sme krajske mesto a spajame zapad so stredom je hanba co tu v nitre mame, ci skor nemame...

chillibubble
19. dec 2023

autorka, v trnave je aspon maly aquapark(a hned vedla neho sa da ubytovat v penzione). a vlakove spojenie lepsie ako s nitrou, kedze nitra musi na prestupy chodit do trnavy/leopoldova. ale inak trnavu moc nepoznam.

tamtamka26
19. dec 2023

@chillibubble a v TT aj krajšie trhy a výzdoba, aspoň čo z počutia...

victoriab
19. dec 2023

@chillibubble absikutne suhlasim, v nr skapal pes. nic sa tu neda robit, odporucit uz vobec nie. to trnava je iny level. tam to zije kulturou pesou kaviarnami len samotne nadvorie je uzasne aquapark krasna vyzdoba parky fontany (leto) to sa neda s nitrou proovnat gastro to iste, jarmoky rinky program kazdy den na pesej, vzdy sa nieco deje, my sami sme tam extremne casto

ivasp
19. dec 2023

Ak pojdete z AS, presla by som rovno na pesiu zonu, dala mozno punc na trhoch a presla na hrad, tam zaplatila komentovanu prehliadku, pozrela katedralu. V arealy hradu je kaviaren Vazulka. Obed by som dala urcite na hrade, restauracia Castelum, je to fakt gastronomicky zazitok. Z hradu by som sla peso do parku, tam mozno kava v Biskupskom hostinci. Ak pojdete cez vikend viete ist na verejne korculovanie. Peso z parku sa viete prejst popri rieke do nakupneho centra Promenada, ak budete obedovat tam, odporucam restauraciu SOHO. Tiez je tam klzisko zadarmo. Neviem ako je to medzi vianocnymi sviatkami v muzeach a galeriach…Co sa tyka vecera, tak klasicke podniky v centre mesta, mostnej… Ono je take obdobie ze podla mna sa program tazko hlada v kazdom meste, teda okrem vianocnych trhov…