Dátum vianočnej párty Jaguára v Nitre
Ahojte prosím skúšam silu skupiny viete niekto dátum vianočnej zábavy v Nitre v lune ? Jaguár tam má zábavu ako vianočný večierok pre zamestnancov, potrebovala by som vedieť dátum :D ďakujem
Ved v praci Ti povedia. Je to pre zamestnancov. Ci nie si zamestnanec? Potom Ti to je na nic
@anonym_d96830 možne chce niekoho stalkovať 😏
Nie pýtam sa preto lebo muža zavolali z bývalej roboty že von. A chcem vedieť či to není akurát v čase večierku alebo zábavy v lune z jaguaru kde pracuje ... Že mám taký pocit že by mi možno klamal alebo nepovedal že tam ide a vymyslel si že ide z bývalej roboty s chalanmi na večeru len ...ale pritom veď sme spolu manželia 13 rokov nikdy som mu nič nezakázala ani asi neziarlila.
len celkom nerozumiem prečo by mal klamať že ide inam a nie na večierok ak doteraz nemal také fanty 😒
Veď sa ho opýtaj kedy majú večierok. Ak ti povie, že v rovnakom dátume, tak normálne sa opýtaj či nejde so prace na večierok. Normálny rozhovor už sa nenosí? 😀
@anonym_autor ale to ma asi konkretny tim tam, nie? moj muz tam tiez pracuje a vecierok mali inde
Tiez co viem, nemaju vecierky pre celu fabriku, znamy boli iba ich kolektiv cca 14-16 ludi na veceru a potom do mesta...

A co tak opytat sa priamo v tej lune?