icon

Dobré jazerá a kúpaliská v okolí Nitry

ninusa221
29. jún 2021

Ahojte poradili by ste mi dake kupko pri NR alebo jazero? Prisťahovali sme sa sem a mam pocit že tu nič neni😂

zuzkamajova8476
29. jún 2021

Ahoj. Krásne kúpalisko je v obci Poľný Kesov. Myslím, že aj priamo v NR je kupko. My veľmi radi chodíme do NZ na kupko Štrand. Z prírodného kúpania je fajn bagrovisko za Tomášikovom alebo aj areál pri Čiernej Vode (Aquarea).

ninusa221
autor
29. jún 2021

@zuzkamajova8476 ďakujem na nete som toho vela nenašla a byvala som vo Zv takže bb a jazera v Bš boli dosť blizko no skusenost tu nemam žiadnu takže velmi pekne dakujem za typ v NZ si chvália tak asi pojdeme v nedelu vyskúšať ako je to prosim vas tam s cenami ? Koľko cca vstup a tak strava tam vynde ? Ďakujem

matus7030
30. jún 2021

@ninusa221 kúpalisko máme aj v Nitre. Cena je úplne super - 4€. Nám dospelým stačí úplne, s deťmi je to horšie. Žiadny termal tu ale nehľadaj. Super je potom Štrand v Nových Zámkoch. Cena však 9€. Ale dá sa tam celý deň čo robiť aj s deťmi. My máme ešte v obľube aj kúplisko Vincov les (trošku ďalej od NR). A čo sa týma jazera ja určite odporúčam Čiernu vodu pri Galante. Krásna čistá voda ako v mori, kamienková pláž. Cena je 6€.

ninusa221
autor
30. jún 2021

@matus7030 ďakuje za typ my by sme nešli sami dvaja dospelý tobogany milujem ale priatel velmi nie takže asi zbehneme do NR😅

kvetinka75
30. jún 2021

@ninusa221 ja som z NR ale teda NR kúpalisko nemusím, s deťmi sme tam ani nechodili. U nás je top Veľký Meder, síce ďalej, ale super kúpalisko. Len neviem, či teraz nezdvihli poriadne ceny. Suseda tá si pochvaľuje Štúrovo.

ninusa221
autor
30. jún 2021

@kvetinka75 Štúrovo išlo s cenami dosť hore boli tam nasi tak ryba tam stoji 15€ s karfiol 10 halusky 10€ s tak že za hrsť langoš 5€ pivo 3€ 😄 nenormálne ceny. Ale chceme niečo blizko on bude po nočnej takže nak nemusi dako extra šoférovať

sashiik
1. júl 2021

@ninusa221 ja odporúčam jazero v Komjaticiach minulý rok na schladenie úplne postačovalo. Je zadarmo a čistota v pohode . Zopár rybárov inak celkom súkromie žiadna masovka len žiadny bufet ani nič . Neviem ako tam je tento rok ak vyskúšaš daj vedieť 🙂