Dobrý ORL - Nitra a okolie
@lenkaklj ahoj prosim kde si nasla tu casenku? nejak sa mi to nedari vygooglit. Dik
@luckajozko21 spúšťa sa to tuším ráno o 6. A online dáva čísla od 16, tak mne to vychádzalo okolo tej 10:30-11:00 že som bola na rade 🙂
perfekt, dakujem
@lenkaklj Mám podobnú skúsenosť.
Navštívila som 3 ORL ambulancie v Nitre.
ORL v nemocnici ma milo prekvapil pristup, milí mladí lekari, vysvetlili v čom je problém a navrhli riešenie. Dr.Moravčik bol chválený aj pacientami, ktorí sa s ním stretli v ambulancii.Nevýhodou je ranné vyzdvihnutie časenky, dlhšie čakanie.
Dr.Emanuelová síce vysvetlila v čom je problém ale odmeraným spôsobom. Jej sestrička sa tvári dôležitá, nekomunikuje o tom čo by mala ale poučovanie jej teda ide. Osobne si myslím, že problém jej hlavne ona, vyvoláva nepríjemný pocit.
Dr. Štrelinger príjemný, vysvetlí a pomôže. V ambulancii zostal aj po ordinačných hodinách, aby vyšetril pacientov.
@lulli1 presne, MUDr.Moravčík je perfektný, veľmi milý prístup. MUDr.Emanuelovú dúfam už nikdy nestretnem, odmeraná, nepríjemná. Prišla som s akútnou bolesťou hrdla, mala som tam absces, poslala ma k nej obvodná lekárka s prosbou o vyšetrenie bez objednania, nakoľko som nasledujúci deň nastupovala do pôrodnice. A to ako sa k tehotnej a o pár dní rodiacej žene chovala, no koniec. S pani sestričkou si môžu podať ruky. Tá ma len poúčala, že oni ma vyšetriť nemusia keď nie som vopred objednaná, prečo si to nechávam na poslednů chvíľu pred pôrodom 🤦♀️ a keďže mi zle vykonala zákrok, čo by som sa ani nečudovala keby úmyselne, o 3 týždne (doma 2 týždňové bábo) som skončila na pohotovosti u MUDr. Moravčíka.
Prosim Vas viete mi poradit ako to funguje na ORL ambulancii ak nemam ecasenku? Treba prist skoro rano a zobrat cislo alebo ako to tam funguje teraz? Dakujem za odpoved.
Imunológia deti nitra

@kollarovci na moje počudovanie vyšli ako top lekári vo FN Nitra. Mladí kolektív a všetci perfektný prístup a dokonalo odvedená práca. Navštevovala som ambulanciu 6 dní po sebe, vždy mi čistenie rany vykonával niekto iný a vždy top prístup. Časenka sa dá kúpiť online.
A za mňa rozhodne nie doktorka Emanuelová v Poliklinike Klokočina, tam nevkročím už nikdy viac, tak odmeraný až odpoudzujúci prístup som nezažila nikde inde a o sestričke ani nehovorím. Pritom ja si nesmierne vážim prácu každého lekára a tak sa aj správam, ale aby niekto bezdôvodne len frflal a pucoval ma, že prečo som nemohla ísť niekam inam, tak to bol vrchol.