icon

Fyzioterapeut v Nitre

gombicka1
8. sep 2023

Dobrý fizioterapeut v Nitre🙏

rezanka73
8. sep 2023

@gombicka1 0944176742
Mne veľmi pomohol s boľavým chrbtom

tehotna40
8. sep 2023

Centrum SKALKA

petronelag
8. sep 2023

Tí, čo chodili k p. Danielovi Časnému, Farská 10, tak hovorili, že im veľa pomohol aj radil, ako majú sami cvičiť doma.

etela_bucanska1
Autor odpoveď zmazal
lidavor
15. dec 2023

@gombicka1 ja som bola veľmi spokojná s Masáže Justin - mostná, tel. 0915265521, www.masazejustin.sk

sara123_4
16. nov 2025
@lidavor

@gombicka1 ja som bola veľmi spokojná s Masáže Justin - mostná, tel. 0915265521, www.masazejustin.sk

@lidavor Absolútne neodporúčam. Moja skúsenosť s týmto človekom bola vyslovene nepríjemná a hlboko neprofesionálna. Správal sa spôsobom, ktorý prekračuje hranice, je dotieravý a vôbec nerešpektuje osobný priestor ani jasne dané hranice. Ženy si tu musia dávať veľký pozor. Toto nie je bezpečné prostredie a určite to nie je miesto, kam by som sa ešte vrátila. Nikdy viac. Absolútne toxická skúsenosť. Prekračovanie osobných hraníc, nulová profesionalita. Ženy, nechoďte sem — nestojí to ani za pokus. Totálne sklamanie a absolútne neprijateľné správanie. Takto sa profesionál nespráva. Ak vám záleží na vlastnom komforte a bezpečí, tomuto sa vyhnite širokým oblúkom. Nevhodné správanie, nulový rešpekt k osobným hraniciam. Ženy, dávajte si tu veľký pozor.