icon

Gymnázium Golianova Nitra

ivka79
28. mar 2025

Ahojte, nebol náhodou niekto tento rok, alebo minulý rok na prijímacích skúškach na 5-ročné bilingválne štúdium? Len by som rada vedela aké boli približne testy. Myslím hlavne náročnosť a na čo boli zamerané..... Ďakujem.

katkaseiner
28. mar 2025

tak toto zaujima aj mna..

daniela232
28. mar 2025

Tak dcera chodila na pripravný kurz,a keby tam nechodi,tak s matematikou ani nepohne,vela deti to tam vravelo,že proste na zakladnej sa to neučili,kurz pomohol ale testy boli pre nu naročne,aj časovo z matematiky,slovencina v pohode,všeobecne tiež

ivka79
autor
28. mar 2025

@daniela232 Ďakujem

rejaa
16. júl 2025
@daniela232

Tak dcera chodila na pripravný kurz,a keby tam nechodi,tak s matematikou ani nepohne,vela deti to tam vravelo,že proste na zakladnej sa to neučili,kurz pomohol ale testy boli pre nu naročne,aj časovo z matematiky,slovencina v pohode,všeobecne tiež

@daniela232 prosím ťa kedy býval ten prípravný kurz? Raz do týždňa? O akom čase asi? Bol zo všetkých predmetov ako sjl, mat a anj? Ďakujem.

daniela232
16. júl 2025
@rejaa

@daniela232 prosím ťa kedy býval ten prípravný kurz? Raz do týždňa? O akom čase asi? Bol zo všetkých predmetov ako sjl, mat a anj? Ďakujem.

@rejaa to robila škola,pre tych čo si dali prihlásku,a bolo to tam na gymnaziu,a vzdy v sobotu rano,ano z mat.,s.j. a vseobecny jazykovy a študijny predpoklad,okolo 100 €sme platili,to si presne nepamatam

rejaa
16. júl 2025
@daniela232

@rejaa to robila škola,pre tych čo si dali prihlásku,a bolo to tam na gymnaziu,a vzdy v sobotu rano,ano z mat.,s.j. a vseobecny jazykovy a študijny predpoklad,okolo 100 €sme platili,to si presne nepamatam

@daniela232 Ďakujem a nevieš koľko to asi trvalo, 3 hodiny?

daniela232
17. júl 2025
@rejaa

@daniela232 Ďakujem a nevieš koľko to asi trvalo, 3 hodiny?

@rejaa ano,tak sa mi zda že 3 hod.aj s prestavku co mali decka

katkaseiner
31. aug 2025

Ahoj, mozem sa spytat či škola ma nejaku knihu s príkladmi resp. podkladmi na ucenie?