Gynekologička v Nitre
Dobrý deň,hľadám dobrú gynekologičku v NR ďakujem veľmi pekne za odporúčania 🙂
Dr. Vondrákova..pred tym som mala Kubalovú prestúpila som
@sisus1998 za mna tiez dr. Kubalová TOP. Konečne niekto, kto sa ozaj zaujimal a pomohol mi. Prestupila som od Vondrakovej.
Ďakujem ženy, lebo ja som z TT a som tehotná a je blbost chodiť do Trnavy keď žijem v Nitre 🙂
@1zofia111 neberie tehotne
Baby ďakujem ste veľmi zlate už som bola dnes u dr Kubalovej sa prihlásiť 🙂
@sisus1998 ahojky mozem sa spytat ako to prebiehalo? Myslim to prihlásenie u Mudr. Kubalovej. Kolko to casovo asi trvalo kym ta vzala a kolko sa potom plati. Ci uz jednorazovo alebo rocne lebo predsa len je to v ProCare a tam neviem ako to chodi. Nemam tam žiadneho lekara. Dakujem.
@sisus1998 dakujem za info 🙂. Asi si bola 2x v ramci toho isteho mesiaca, ked nepýtali peniaze. Ktovie 🤷🏻♀️. Tiez mam z toho chaos i ked som si citala na ich stranke cenníky a nejake diskusie ohladom toho. Este sa spytam, ked mozem. Ako si spokojna s pani doktorkou? Chapem to spravne, ze ta vzali akoby spätne k tomu 1.10. (lebo 19.10 si pisala ze si sa k nej prihlasila)? December uz je nacaty a ja by som ked tak tiez rada presla hned. Nie az od noveho roka. A platis v ambulancii za fotku babatka zo Sona?
@aneta_13 prepáč zle som sa vyjadrila od 1.11. Som tam začala chodiť 😅🤦🏻♀️ A k tej fotke sa ešte vyjadrím. Ani som nevedela ze zato sa platí ale platí sa to zevraj na recepcii lebo recepcna hovorila ze tam mám 5€ zevraj asi za fotku 🙂 a pani dr. Je super,milá nemám žiadny problém s ňou. Určite chod ja idem teraz 20.12. Na kontrolu,ale ako som spomínala vždy od prvého berú pacientov myslím ze to tak je všade.
Damy prosim nemate cislo pani doktorke Kubalovej do ordinacie? Viem ze vzdy som volala prismo sestricke nie cez recepciu a neviem to cislo najst. Vdaka
@veronicka182
037/321 33 31 Páči sa 🙂
@sabina_71 dobrý deň prajem..viem že je to už starší príspevok ale chcela by som vás veľmi pekne poprosiť o kontakt na pani doktorku Kubalovu. Potrebujem čo najskôr novú, naozaj dobrú gynekologicku. Podľa vašich recenzií má pani doktorka zaujala. Má aj nejakú internetovu stranku?.Neviete či berie nových pacientov? Pani doktorka ma aj sono? Veľmi pekne vám ďakujem za odpoveď.
@miskarybanova vyssie nad vasim prispevkom je na nu kontakt. Neviem ci berie ale myslim si ze este bude mat volno ona zacinala od nuly mala len par pacientok ktore zostali ze nechceli odist s Danutou (aspon ja som to tak pochopila). Ordinaciu ma plne zariadenu, ma sono aj CTG 🙂
@miskarybanova pani doktorka stále berie pacientov. Je v procare Nitra, ma aj sono aj ultrazvuk aj všetko čo treba. 037/321 33 31
@sisus1998 za mna tiez dr. Kubalová TOP. Konečne niekto, kto sa ozaj zaujimal a pomohol mi. Prestupila som od Vondrakovej.
@janulka257 môžete mi napísať? ďakujem krásne
@phiebie235 Dr Kubalová je už na novej adrese - Poliklinika Rázusova v Nitre, tel.č. 0915 737 926.
@phiebie235 Dr Kubalová je už na novej adrese - Poliklinika Rázusova v Nitre, tel.č. 0915 737 926.
@naty_tomasik áno to viem, chcela som od pani vedieť prečo odišla od vondrakovej....tipujem že kvôli sestričke.... Ja k nej chodím.
@phiebie235 vyzerá to, že tá pani janulka257 už nemá účet na koníka, asi ho zrusila
@phiebie235 vyzerá to, že tá pani janulka257 už nemá účet na koníka, asi ho zrusila
@tamagy aha
@naty_tomasik dobrý deň proism vás platí s u pani doktorky zvažujem novú lekárku .
Mam poisťovňu dôvera ďakujem krásne
@naty_tomasik dobrý deň proism vás platí s u pani doktorky zvažujem novú lekárku .
Mam poisťovňu dôvera ďakujem krásne
@deti5 ja chodím k Dr. Brestanskej, tiež je na Razusovej. Či sa platí nejaký vstupný poplatok netuším, som u nej už dlho, predtým u doktora, od ktorého prevzala ambulanciu. Platím iba za rozšírené stery. Je síce málo výrečná, ale zase dôsledná a odborníčka. Mala som počas tehotenstva problémy, vyzeralo to nie moc priaznivo a všetko načas podchytila liečbou a nakoniec všetko dobre dopadlo 🙏 Píšem pre skúsenosť, keby ťa náhodou tá druhá doktorka nevzala.
Ďakujem veľmi pekne 🍀
@naty_tomasik áno to viem, chcela som od pani vedieť prečo odišla od vondrakovej....tipujem že kvôli sestričke.... Ja k nej chodím.
@phiebie235 Ja tiež chodím k Vondrakovej a odchádzam kvôli sesticke. Teda už dlho som tam kvôli nej ani nebola.

@sisus1998 Mudr. Mária Kubalová procare. Najlepšia gynekologička, ktorá mi konečne pomohla a stará sa, zaujíma sa a je veľmi milá a profesionálna