icon

Hematológia v Nitre

babulka97
10. feb 2021

Ahojte, máte skúsenosti s doktorom Šabom ? Ako dlho trvaju vysledky ? mám tam ísť prvý krát, sestrička mi spomenula že si mám vziať výsledok z genetiky, treba ešte niečo? Ďakujem za každú radu a skúsenosť 🙂

fjane
10. feb 2021

@babulka97 ja som isla na krv a az o 3 tyzdne som mala vysledky a konzultaciu s doktorom. mala som so sebou len vymenny listok. pan doktor je mily a vyzna sa.

babulka97
autor
11. feb 2021

@fjane to je super dobre ďakujem 🙂

smajli87
13. feb 2021

@babulka97 Ahoj. Pán Dr. Šabo je super, bola som u neho síce ešte v 2019, ale všetko mi pekne vysvetlil, výsledky trvali cca 3 týždne. Teraz už je na internom na Klokočine, nie na hematologii, ale že tehotné neodmietne. Včera som bola na hematologii na Špitálskej v budove ako je Dr.Max lekáreň pri reštike Friends, keďže karty pacientiek tam Dr.Šabo nechal a je tam už pani Dr. (na pečiatke MUDr. Janka Hulikova, ale to bola aj na pečiatke u Dr. Šaba, tak som si nie istá menom 🙂 ), ale tiež je super, milá a veľmi ochotná 🙂 Brali mi teraz už menej ampuliek krvi - sestricka odporúča prísť na odber do 7:30 a tak som mala výsledky a mohla som sa vrátiť na konzultaciu s Dr. už ten deň o 9:30, čo je podľa mna super 👍

denisamalickova
26. feb 2021

Ja som bola včera na odbere krvi u nej a rovno ma objednala na 23.3.na konzultáciu k nej a už budú aj výsledky.

babulka97
autor
27. feb 2021

@denisamalickova ja som tam už tiež bola 11. 3 mám mať vysledky

mrs_m
Autor odpoveď zmazal
smajli87
4. okt 2021

@mrs_m mne väčšinou mi na kartičku písala sestrička do 7:45. Už som však prišla aj o 8mej a bolo to OK. Skús tam prípadne zavolať, sestrička je veľmi milá a určite ti povie 🙂 Volávam na toto číslo 0917510727.

danielahamar
27. okt 2022

Ahojte, prosím Vás berie pani doktorka aj deti? 16r? ďakujem

danielahamar
27. okt 2022

A náhodou na pani doktorku Hulikovú email nemáte? Lebo čo je na nete, mi dáva, že nesprávna adresa. Ďakujem