icon

Hľadám fitko v Nitre pre začiatočníčku

miuska778
29. nov 2025

Ahojte, baby 😊 — hľadám fitko v Nitre, ktoré by bolo vhodné pre začiatočníčku ako som ja. Predstavujem si:
• miesto, kde nebýva veľa ľudí (ráno, poobede alebo mimo špičky).
• ak je to možné — oddelené miestnosti alebo časy pre ženy a mužov / menšiu skupinu ľudí.
• ideálne s možnosťou rezervácie (alebo súkromnej návštevy), prípadne fitko, kde sa necvičí v masovom kolektíve.
Ak viete o nejakej posilňovni alebo “malom fitku” v Nitre, ktoré spĺňa aspoň čiastočne tieto kritériá — prosím poraďte. Vopred ďakujem za odporúčania a skúsenosti 💛

leni1977
29. nov 2025

Ahoj, Relax Club 34, je to oproti novému vchodu do nemocnice. Kedysi som tam chodila a tam majú miestnosť zvlášť pre ženy, na poschodí. Skús tam, ak sa nič nezmenilo.

biba_18
29. nov 2025

ja rozmýšľam
bod 1 - ak je také že tam nechodí veľa ľudi, tak to nie je veľmi dobré fitko, z nejakého dôvodu tam veľa ľudí nechodí. mimo špičky bývajú posilky vačšinou nie veľmi plné
bod 2 - také nepoznám a to som pochodila kopec fitiek. zvláštna miestnosť určite nemá také vybavenie ako hlavné fitko…
bod 3 - sú malé fitká kde sa dá vyhradiť čas pre malú skupinu, ale stojí to viac ako 1 vstup

hanbíš sa ísť do riadneho fitka? je ťažké nájsť fitko ktoré ti vyhovuje aj bez týchto zvláštnych požiadaviek 😏

mici88
29. nov 2025

@miuska778 ahoj. Iba mi tak napadlo ,že ak je v pláne začať cvičiť od nového roka tak fitka budú všetky plné. Pracovala som vo fitness a po novom roku bolo najviac ľudí . Stále plno 🙂

kristulkamarulka
29. nov 2025

Zda sa mi, ze v nr su dve fitka (resp jedno fitko na dvoch adresach) kde si rezervnes cas a mozes ist cvicit. Je to otvorene 24/7. Tusim sa to vola mojgym alebo tak nejak. Jedno by malo byt na parovciach a druhe v ulicke oproti malemu tescu. Nwm ako je to vsak vybavene. Skus pogooglit