icon

Hľadám si najlepšiu kamarátku v Nitre

valentina558
8. feb 2025

Ahojteee hľadám si kamarátku najlepšiu taku čo ich nemá veľa ako ja aby sme mohli sa spoznat a byt bestieee ako sa hovorí.brala som tak svoju kamarátku ale začala mi klamať a zdieľať najlepšie kamarátstvo z druhou..tak možno tu dakoho spoznám som z Nitry najlepšie keby si bola aj ty🙂) mám 18🙂kľudne nápis ☺️

ninanikalova
8. feb 2025

@valentina558 v 18 si hľadať "bestieee" na modrom koňovi 😂 tak v tento moment už som videla všetko.

valentina558
autor
8. feb 2025
ninanikalova
8. feb 2025

@valentina558 a nič 😂 to som len skonštatovala že už som videla všetko. Myslím že v tvojom veku sú iné miesta kde sa dajú kamošky hľadať, nie cudzí človek na koňovi 😂

valentina558
autor
8. feb 2025

@ninanikalova ano sú mám sociálne siete,ale čo mám napísať každej jednej čo sa máme medzi sledovatelmi že či bude somnou kamoska?a ani niesu z okolia ako ja.

guudy
8. feb 2025

@valentina558 myslim si, ze @ninanikalova ti radila, aby si si hladala kamosku v realnom zivote….snad chodis do skoly/prace, hadam mas aj nejake zaluby (okrem socialnych sieti)…

ninanikalova
8. feb 2025

@valentina558 ak sa v 18 potrebuješ niekoho pýtať či chce byť tvoja kamoška niečo sa niekde pokazilo 😂 takto vzťahy nevznikajú. A áno ako @guudy píše narážam že treba ísť hľadať von, spoločné záujmy, práca, koníčky, prostredie etc.