icon

Jasle v Nitre - skúsenosti

mackapnacka
2. júl 2021

Zdravím maminy, s ktorymi jaslami mate dobré skusenosti a ktorým sa naopak vyhnúť? Najviac ma zatial zaujali jasličky drobček. Čo na ne hovoríte?

danik1505
2. júl 2021

@mackapnacka ahoj, tie nepoznám, ale obe deti som mala v Mestských jaslickach na Bazovskeho ulici. Výborný prístup, organizácia a komunikácia. Nie sú najluxusnejsie vybavené, ale vynahradí to prístup učiteliek a program.

mackapnacka
autor
2. júl 2021

@danik1505 ďakujem za info. Na mestské som počula tiež len dobre. Ozvem sa aj tam 🙂

luss24
8. júl 2021

ahojte prosim vas v akom predstihu trrleba vybavovat jaslicky aby by malu zobrali ? 🙂 chystame sa az buduci rok od septembra no nerada by som to nejak presvihla a nebolo by uz volne nikde 🙂 mne sa pacia jaslicky bambi 🙂

zuzana2230
1. aug 2021

@mackapnacka My sme boli pozrieť jasle Eli,a hneď sme podpísali zmluvu 😊.Prostredie krásne aj dvor.Od septembra syncek nastupuje

ivankaad
14. sep 2021

Ahojte, my uz par dni od zaciatku septembra chodime do mestskych jasliciek na Bazovskeho, mala som trochu obavu co a ako to bude, ale maly si rychlo zvykol, uz ide po schodoch a dovnutra aj sam, ucitelky su velmi mile, usmievave, ochotne, takze urcite odporucame 🤗

ivankaad
22. sep 2021

🙂