icon

Je dnes otvorená zubná pohotovosť v Nitrianskom kraji?

28. sep 2025

Je dnes otvorená niekde v NR kraji zubná pohotovosť ? Som z NZ ...Lux dental v NZ ma dovolenku ...zubkove víly v Nitre majú dosť vysoké ceny pozerala som aktuálne recenzie ... Je nejaká štátna v NR na špitálskej dnes je tam nejaký zloch...skúsenosti ?
Odlomila sa mi x ročná plomba a celú noc som nespala nič nepomohlo ibalginy flector jox mundisal valetol nič ... Neviem či vydržím do zajtra

anonym_9efe44
28. sep 2025

Veď choď na Špitálsku a nerieš kto tam je... Ak ťa to naozaj bolí, dáš si to dočasne opraviť a zajtra môžeš smelo nakráčať k svojmu zubárovi... Alebo vydrž a choďte do no až zajtra... Napríklad moja zubárka berie ráno bolestivé prípady prednostne

autor
28. sep 2025
@anonym_9efe44

Veď choď na Špitálsku a nerieš kto tam je... Ak ťa to naozaj bolí, dáš si to dočasne opraviť a zajtra môžeš smelo nakráčať k svojmu zubárovi... Alebo vydrž a choďte do no až zajtra... Napríklad moja zubárka berie ráno bolestivé prípady prednostne

@anonym_9efe44 nezdvihaju mobil , mám tam ísť aj tak ?

iveta7677
28. sep 2025

@anonym_autor šurany, starzyk

laila22
28. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor áno, choďte aj tak. Ešte je málo hodín. Boli sme v nedeľu a zubárka sa dotiahla o 10:00 už mala plnú čakáreň.

abcabcada
28. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Áno, určite. Pracovať pracujú, na nete nájdeš že od kedy... Ale čím skôr tak budeš sedieť, tým skôr sa dostaneš na rad