icon

Jesenné vychádzky v okolí Nitry

6. okt 2025

Ahojte, poradte nejaku vychadzku do prirody v okoli Nitry. Bezpecna prechadzka, pustanie sarkana, mozno daco male pod zub. Dakujem za kazdy tip.

samo789
9. okt 2025

pustanie sarkana? co chces nachladnut? 🙂

martul
9. okt 2025
@samo789

pustanie sarkana? co chces nachladnut? 🙂

@samo789 prečo by mala prechladnúť prosím ťa?😁

samo789
9. okt 2025
@martul

@samo789 prečo by mala prechladnúť prosím ťa?😁

@martul to len ja som taky nesikovny? vcera som behal okolo rieky a dnes mam sialenych 37,3 a boli ma chrbat

letfenixa
9. okt 2025
@samo789

@martul to len ja som taky nesikovny? vcera som behal okolo rieky a dnes mam sialenych 37,3 a boli ma chrbat

@samo789 asi si nebol na pobehovanie vhodne oblečeny. A s tou šialenou teplotou dúfam že máš závet spísaný .

samo789
9. okt 2025
@letfenixa

@samo789 asi si nebol na pobehovanie vhodne oblečeny. A s tou šialenou teplotou dúfam že máš závet spísaný .

@letfenixa mal som cierne oblecenie, lebo som predpokladal ze mi na slnku bude teplejsie, akurat ze mi bolo tak teplo, ze som mal cely chrbat mokry .

letfenixa
9. okt 2025
@samo789

@letfenixa mal som cierne oblecenie, lebo som predpokladal ze mi na slnku bude teplejsie, akurat ze mi bolo tak teplo, ze som mal cely chrbat mokry .

@samo789 na farbe nezáleží, treba funkčné materiály.

samo789
9. okt 2025
@letfenixa

@samo789 na farbe nezáleží, treba funkčné materiály.

@letfenixa ja som utekal pred exmanzelkou, vraj sa chce vratit. No a vtedy velmi nedokazes narychlo prisposobit oblecenie

64jarka64
9. okt 2025

@anonym_autor šarkana sa dá púšťať z kalvárie a je to aj pekná prechádzka a ešte krajšie výhlady😉pekná prechádzka je aj na hrad

autor
9. okt 2025
@64jarka64

@anonym_autor šarkana sa dá púšťať z kalvárie a je to aj pekná prechádzka a ešte krajšie výhlady😉pekná prechádzka je aj na hrad

@64jarka64 mimo Nr som myslela.dostala som tip na duchonku, jelenec, hrusov,.. take nieco som myslela.prirodu v okoli nr

miui
9. okt 2025
@anonym_autor

@64jarka64 mimo Nr som myslela.dostala som tip na duchonku, jelenec, hrusov,.. take nieco som myslela.prirodu v okoli nr

@anonym_autor Duchonka nie je v okolo Nr a okrem jednej kaviarne tam nic nie je, skoda cesty

anonym_df4b36
9. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Keď hľadáš mimo NR dá sa ísť na Zobor alebo kostol sv.Michala v Drazovciach. Alebo potom hrady v okolí, Oponicky hrad, Hrušov, Gymes a pod.