Kde a ako sa čo najlacnejšie zbavím starého nábytku v Nitre?
Kde a ako sa čo najlacnejšie zbavím starého nábytku v Nitre? Ďakujem za tipy
@deti95060810 uz som skusala, maju zaujem len o niektore veci , ale ja potrebujem odviezt vsetko v 1 termine
Skúste ešte ,,darujem Nitra” a ,,darujem Nitra a okolie”, neviem čo presne máte ale snáď sa to niekomu zíde 😊
zobrať na zberný dvor
@mondolina ano, ale to potrebujem dodavku
Tak si tu dodavku zaplat. Ked ta tlaci cas, nic ine ti neostane
@viestta diky, takuto radu som potrebovala. Cas ma netlaci. Len zo zvedavosti, ty si z Nitry?
Máš to tak v inzeráte - že odber len všetko kompletne spolu? Daj link sem, možno sa budeme vyjadriť ako ten inzerát vhodnejšie napísať 🤷. Ešte ma napadlo, zberné kontajnery vám nepristavujú na pravidelnej báze? Keď to nesúri...
@evamarek77 za 1 den nie je ciel, ale realita. Inac to nejde. Mas blizsie info o kontajneroch, ako to funguje?
Na jar zvyknú mesta robiť zber objemného odpadu. Pozri si na stránke mesta či sa to teraz niekedy u vás nechystá. Väčšinou sa to robí v apríli a v októbri. Iba v daný deň ráno vyhodíš ku smetiakom a oni to zoberú. Alebo niektoré mesta zvyknú aj pristaviť kontajner na pár dni.
@mimi2120 v juni, som chcela skor, aspon maj.
z nitry sice nie som, ale urcite sa ti nepodari darovat vsetko, jedine ak su to veci max do 10 rokov a v super stave, co asi nie su. my sme si zavolali vypratavacsku firmu, rozbili vsetok nabytok a aj odviezli, vsetko za par hodin. urcite je take aj v nitre
Ved nech si odvezu aspon cast ak maju zaujem a zvysok sa ti lahsie odvezie uz na zberny dvor.ludom pomozes a zbavis sa harburdov

skús napísať darujem za odvoz...