icon

Kde a ako sa čo najlacnejšie zbavím starého nábytku v Nitre?

30. mar 2023

Kde a ako sa čo najlacnejšie zbavím starého nábytku v Nitre? Ďakujem za tipy

deti95060810
30. mar 2023

skús napísať darujem za odvoz...

autor
30. mar 2023

@deti95060810 uz som skusala, maju zaujem len o niektore veci , ale ja potrebujem odviezt vsetko v 1 termine

saabii
30. mar 2023

Skúste ešte ,,darujem Nitra” a ,,darujem Nitra a okolie”, neviem čo presne máte ale snáď sa to niekomu zíde 😊

mondolina
30. mar 2023

zobrať na zberný dvor

autor
30. mar 2023

@mondolina ano, ale to potrebujem dodavku

viestta
30. mar 2023

Tak si tu dodavku zaplat. Ked ta tlaci cas, nic ine ti neostane

autor
30. mar 2023

@viestta diky, takuto radu som potrebovala. Cas ma netlaci. Len zo zvedavosti, ty si z Nitry?

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
mikadooo
30. mar 2023

Máš to tak v inzeráte - že odber len všetko kompletne spolu? Daj link sem, možno sa budeme vyjadriť ako ten inzerát vhodnejšie napísať 🤷. Ešte ma napadlo, zberné kontajnery vám nepristavujú na pravidelnej báze? Keď to nesúri...

autor
30. mar 2023

@evamarek77 za 1 den nie je ciel, ale realita. Inac to nejde. Mas blizsie info o kontajneroch, ako to funguje?

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
mimi2120
30. mar 2023

Na jar zvyknú mesta robiť zber objemného odpadu. Pozri si na stránke mesta či sa to teraz niekedy u vás nechystá. Väčšinou sa to robí v apríli a v októbri. Iba v daný deň ráno vyhodíš ku smetiakom a oni to zoberú. Alebo niektoré mesta zvyknú aj pristaviť kontajner na pár dni.

autor
30. mar 2023

@mimi2120 v juni, som chcela skor, aspon maj.

kiwi3
30. mar 2023

z nitry sice nie som, ale urcite sa ti nepodari darovat vsetko, jedine ak su to veci max do 10 rokov a v super stave, co asi nie su. my sme si zavolali vypratavacsku firmu, rozbili vsetok nabytok a aj odviezli, vsetko za par hodin. urcite je take aj v nitre

saxana000
30. mar 2023

Ved nech si odvezu aspon cast ak maju zaujem a zvysok sa ti lahsie odvezie uz na zberny dvor.ludom pomozes a zbavis sa harburdov