Kde v Nitre dôkladne skontrolujú znamienka?
Ahojte, kde v Nitre mi naozaj dôkladne skontrolujú úplne všetky znamienka na tele?Potrebujem dôkladnú kontrolu, znamienok, mám veľa. Keď som bola u kožnej, tá na mňa nemala čas, pozrela dve tri a už ma šikovala preč. Ja ale potrebujem pozrieť každé znamienko, čiže musia mať na mňa vyhradený čas. Ďakujem.
existuje taky celotelovy scan na znamienka ale samozrejme je to platena sluzba
kozna ta za 2,20€ condostane za vysetrenie nebude pozerat komplet
@mamina7070 máte nejaké konkrétne odporúčanie? Rátam s tým že to bude platená služba
@simca115 ďakujem to znie super, také niečo hľadám v Nr, snáď nájdem. A ak by nie, ako sa volá tá kožná?
@frida1990 dr.Viktoria Pinke, sídli v Černíku, je to smer Janíkovce, Cetín
Ak ti to nie je ďaleko.kontrolu znamienok má v cenníku od 35eur
U pani doktorky sa neobjednáva, len prídeš.
Tak ma písané na stránke, dochádzam tam s dcérou , s ňou som sa nikdy na nič neobjednávala.
Ale službu kontroly znamienok sme zatial nevyužili
@frida1990 celotelové vyšetrenie tým fotenim(využiva umelú inteligenciu) robí Hrušovská na klokocine.
@pe_mi ďakujem pekne, už som tam volala, môžem prísť pekne hneď v januári, vy ste u pani doktorky spokojná?
@bystricanka ďakujem za tip, skúsim aj tam zistiť termíny
Ak by niekto potreboval, zistila som že aj Dermacenter robia za 77€ celotelový scan znamienok a termín som dostala ešte hneď dnes, takže idem nakoniec tam, u Svrčekovej/Hrušovskej sú strašne dlhé čakacie lehoty
@dara2583 áno, cena bola komplet, pozerala ma tým kukátkom, pozrela (dúfam) všetky znamienka na celom tele, to jedno čo sa mi nepáčilo, vyhodnotila aj ona že musí rýchlo von, aj šlo, a bol tam nakoniec aj bazaliom - zhubný nález, našťastie nemetastázujúci, ale po tejto skúsenosti som si povedala že na celotelovú kontrolu znamienok na celom tele budem chodiť minimálne raz za rok.
@dara2583 jasné, mala ☺️ ja keď som bola ešte dávnejšie u obyčajnej kožnej, u ktorej sa neplatí, mi netrpezlivo pozrela pár znamienok a hneď ma posielala preč, nemala ochotu ani čas pozrieť celé telo, ale tu v Dermacentre, keďže si to človek zaplatí a je to súkromné zariadenie, tak práve na to tam sú, aby dôkladne pozreli celé telo, ja ich mám tiež veľa, všetko pozerala. Kontakt som našla na nete, nemám číslo uložené, Dermacentrum Nitra -najdete na googli, sídlia v mlynoch úplne na najvyššom poschodí.
@frida1990 mozem sa opytat,kde ste si dali vybrat znamienko,kolko stalo a kolko ste cakali? alebo ako to funguje? ďakujem
@87sandra987 bola som na Kalvárii na prvej nitrianskej jednodňovej chirurgii, a platila som fu, tuším 70€? Tak nejako, plus za stehy tuším ešte ďalších 20€, nepamätám sa presne. Na termín som čakala asi dva týždne, celkom rýchlovka
@87sandra987 bola som na Kalvárii na prvej nitrianskej jednodňovej chirurgii, a platila som fu, tuším 70€? Tak nejako, plus za stehy tuším ešte ďalších 20€, nepamätám sa presne. Na termín som čakala asi dva týždne, celkom rýchlovka
@frida1990 ahoj. Orosim ta v Mlynoch robia ten celotelovy scan? A tu cenu si nasla v cenniku? Ja som asi slepa ale 77€ som nikde nenasla. Okolo stovky za orve vysetrenie iba. To je asi ono ci? Dakujem

@frida1990 napríklad viem u nás v Topoľčanoch jedna kožná má taký prístroj vyšetrenie stojí 50€ a tam ti zosnima celé telo a vyhodnoti každé znamienko.