Kto daruje šteniatko?
Ma mi tu volakto darovat psika?potrebovala by som pre dcerku dakujem
útulok.
@klip0
@snazilka_bio_mamka len z utulku to asi nie je zadarmo...tam treba zaplatit a navyse oni nedaju psa len tak - skontroluju podmienky v akych bude psik zit....
@zuzka0900 psik nie je hracka....budete a vediet o psika aj starat? ci ked prestane dcerku bavit, tak ho odlozite?
našla som idealneho psika pre dcerku. PES NIE JE HRAčKA! tak si rozmyslite co chcete hlavne a nie ze tu budete zadarmo prosikať ludi. Pes nieco stojí, strava, veterinar, očkovania, čipovanie. Okrem toho, ten pes potrebuje chodiť von cikať kakať, ci je vonku mraz, ci vonku praží slnko alebo leje. Ked je male, tak este castejsie, aby si zvyklo. A ked ho dcerka bude naťahovať, pes ju nahodou zo sebaobrany pohryzie, tak ho šupnete pri smetiaky alebo do utlku? alebo ked dcerku prestane baviť, alebo ked sa vycika vnutri? ked bude chore? ked bude hnačkovať? ked bude štekať? velmi zvažte ci chcete psa. Dozivaju sa aj 15 -17 rokov, dokazete sa pstarať tak dlho o zviera? ked uz dcerku bude trhať puberta a nebude ju zaujimať ci je tu nejaky pes alebo nie? kupte jej škrečka, andulku, zajačika (za mna najlepšie plyšových) ale je to mensie zlo ako si zobrať nevinne šteniatko ako hračku pre dcerku. Pekny den
@snazilka_bio_mamka ďakujem, pekne napísané, hovorite mi z duše 👍, súhlasím s Vami
pozri bazos.sk daruju tam vela krizencov, obcas aj cistokrvnych ak si to rozmysleli alebo alergia...
nerozumiem preco sa tymto sposobom bavite s dospelou zenou? co je ona retardovana ze si nevie spocitat co obnasa pes? ludia bezne daruju psov a ona to skusila tu...neviem sice preco tu ale budis, stale je to svojpravna osoba predpokladam.
@snazilka_bio_mamka presne tak suhlasím

Utulok?