Kto je lekár na detskej pohotovosti?
Prosím vás vie mi niekto povedať aký lekár slúži na detskú pohotovost? Dakujem
@simo9 cize dieta, co nutne potrebuje pohotovost nechas doma, lebo sluzi lekar co ti nieje sympaticky? A dieta co pohotovost nepotrebuje tam dovlecies, lebo ved sluzi "ten dobry"?
I tak to nedava logiku ale rob co chces. Asi s dietatom nie je az tak zle, ze je cas na taketo internetove zistovacky. Asponze tak.
@colsami no máte pravdu, ale po moje skúsenosti by ste aj mňa chápali. Cez leto som chodila 2x na pohotovost, plus našej doktorke ( ktorá mala dovolenka a ju zastúpil niekto iný), všetci tvrdili že malý mu nič neje. Išla som k doktora ktorý zastupoval našu doktorku (ten nás poslal rovno na príjem že takú ťažká laryngitidu ešte nevidel). Lekár ktorý bol na príjem sa mňa pozeral či som normálna že malý musí ísť do nemocnici len kvôli laryngitidu), potom mu zistili zápal plus. Ten istý lekar slúžil teraz a je správanie či nič mu neni. Tak radšej počkám a pôjdem od rana našej, ak by som natrafiť na taký lekár.
Tazko sa sice Tvoja odpoved citala s tym zvlastnym sklonovanim, ale vies, uprimne mi to je jedno, plati to, co som napisala.
Cize tak ako hovorim, potvrdilo sa, ze to nie je stav na pohotovost, kedze sama si si zhodnotila, ze mozes do pondelka a ist rano k svojej doktorke. Vsetko je teda v poriadku.

Prepac, ale podla toho sa vyhodnocuje ci dieta je vazne chore a je to stav na pohotovost? Lebo ja som nikdy nestihla spekulovat kto sluzi, ked moje dieta potrebovalo pohotovost.