Kto naučí čítať 8 ročného chlapca s dyslexiou?
Hľadám v Nitre niekoho, kto učí čítať. Mám 8 ročného druháka. Klasické metódy nezaberajú.
Ak poznáte niekoho, kto by to zvládol, prosím napíšte. Ďakujem!
Moj brat ma tieto poruchy učenia a mala by si tieto deti brat asistentka a venovať sa im... treba si to dat všetko biele na cierne a ist sa informovať do Zš teraz to máva každé 2 dieťa...
Skusali ste čítanku pre dyslektikov? Je tam I navod ako s nou pracovat. Al specialna pedagogicka. Pripadne centrum vcasnej intervencie
@mogaa Prešli sme všetky vyšetrenia. V centre len vyšetria, dajú papiere a nestarajú sa. V škole nevedia, čo majú robiť, tak to nechali na mňa. Ja potrebujem konkrétnu osobu, ktorá by ho učila. Inde existujú, ale v Nitre som našla len drahé, 250 € na mesiac a to by tam chodil len raz do týždňa. Doma skúšam všetko možné, ale zdá sa mi, že nič nezaberá.
@sasesoe Ďakujem, knihu máme, ale ani z tej mu to nejde. Bolo to utrpenie, tak som prešla už na vytlačené materiály. Ledva zvláda slabiky a v tej knihe sú potom už zložitejšie texty. Pozerám stránku, takže od 2018 je aj v Nitre to centrum včasnej intervencie, píšu tam ale o iných problémoch a chorých deťoch. Skúsim tam zavolať, či sa zaoberajú aj s touto problematikou.

@bettyb pozeraj špeciálno pedagogické centrum...ak mu stanovia dyslexiu, špeciálna pedagogička ti poradí ako sa s ním učiť...ak majú na škole špeciálnu pedagogičku alebo psychologičku obráť sa na ňu že máš podozrenie na dyslexiu....