Ktorá autoškola v Nitre je najlepšia?
Ahojte, viete mi prosím odporúčiť najlepšiu autoškolu v Nitre za max 1000€ ? Chcem rýchlo kurz za mesiac. Ďakujem
Ako sa da určiť tu najlepšiu? Gro 99 percent chodí alebo chodila do jednej autoškoly. Niekomu je dobrá XY a druhému ab a tretiemu cd.
Autoškola Švec 👍👍👍
Ja som chodila k Bosákovi a za mňa spokojnosť. S inými porovnať neviem, našťastie. 😉
4me z nasich skusenosti absolutne nie. Dcera robila vodicak 6 mesiacov, z dovodu nedostupnosti terminov jazd,vylucne cez online system planovanie. A instruktorov poslat na psychotesty! Neskutocne nieco. Prizemne, podradne, nepripustne, neadekvatne, uchylne spravanie/ pristup.
@janika1001 kolko ste platili prosím? 🙂
Ja som u nich robila vodičák minulý rok a platila som okolo 900€.Kludne tam môžete ísť a popýtať sa čo Vás bude zaujímať.Velmi milý inštruktori sú tam a majitelia pán Švec starší a pán Švec mladší sú tiež super.Ja som bola nadmieru spokojná.Vedeli všetko pekne vysvetliť.Som rada že som si vybrala práve ich.🤗👍👍👍
Ale teraz neviem ako je to u nich s cenou,treba sa na to spýtať ich.
@janika1001 ďakujem krásne 😊

dcéra chodila cca pred 2r do 4ME, mali tam aj nejakú zľavu cez školu. no veď dobre, šoférovať ju naučili, VP má, akurát, že nejazdí... niektorý inštruktor bol blbec, ale to asi všade.... ja som chodila pred milión rokmi do EM (neviem, či ešte funguje). inštruktora robil starý pán (svokor majiteľa) a ten bol fajn, vysvetlil, aj posrandoval... ale majiteľ bol nervák a potom som odmietala s ním jazdiť. čo mi vadilo - že ma vôbec netrenovali pohýňať sa do kopca, ani parkovať nacúvaním medzi 2 autá. vlastne žiadny spôsob parkovania ma neučili...