icon

Ktorý lekár mi predpíše Ozempic alebo Mounjaro?

Včera o 22:14

Ahojte,v Nitre a okolí je nejaký lekár ktorý by ma prijal za svoju pacientku a pod jeho dohľadom by mi predpísal Ozempic alebo mounjaro? Alebo nejaká klinika ktorá sa tým zaobera?Viem ze v BA,v Žiline, Trebišove su také kliniky. Ale hľadám niečo v okolí, ďakujem za odpovede, odpovede mimo otázky má nezaujímaju😉

anonym_713c1f
Včera o 22:42

@anonym_autor ozempic ti lekár len tak nepredpíše ak nemáš diabetes,to druhé tiež nič moc ale najskôr ti musia urobiť testy a zhodnotiť tvoj zdravotný stav ci si hodná na ten proces

anonym_e37e87
Včera o 22:45
@anonym_713c1f

@anonym_autor ozempic ti lekár len tak nepredpíše ak nemáš diabetes,to druhé tiež nič moc ale najskôr ti musia urobiť testy a zhodnotiť tvoj zdravotný stav ci si hodná na ten proces

@anonym_713c1f tak to si fakt naivná, jasné že predpíše. Biznis ako sviňa

anonym_713c1f
Včera o 22:47
@anonym_e37e87

@anonym_713c1f tak to si fakt naivná, jasné že predpíše. Biznis ako sviňa

@anonym_e37e87 nie pokiaľ ideš cez poriadnu kliniku alebo lekára ano da sa zohnať ,,pod stolom,,

anonym_e37e87
Včera o 22:53
@anonym_713c1f

@anonym_e37e87 nie pokiaľ ideš cez poriadnu kliniku alebo lekára ano da sa zohnať ,,pod stolom,,

@anonym_713c1f a to je pointa pod stolom. Biznis ako sviňa. Normálny lekár ti nepredpíše, ale kategória pod stolom nemá problém, to je snáď jasné. A nebudem sa tváriť, že sa to nedeje.

janickadr
Včera o 23:11

@anonym_autor Kazdy obvodny lekar moze napisat Mounjaro (alebo Wegowy), Ozempic by mal byt len pre diabetikov...

parvinka0001
Včera o 23:35
@anonym_713c1f

@anonym_713c1f kde žiješ na opustenom ostrove ? Veď si to tu každá druhá pichá jak vitamíny

anonym_00a105
Dnes o 08:29

Cez kliniku je to oveľa drahšie. Skús sa najprv spýtať obvodného lekára, pri splnení podmienok by ti mal predpísať Mounjaro. Podmienky na indikáciu Mounjaro sú: buď BMI nad 30, alebo BMI nad 27 a zároveň ďalší zdravotný problém, napr. vysoký tlak. Okrem obvodného lekára vie Mounjaro predpísať aj obezitológ alebo diabetológ.

anonym_00a105
Dnes o 08:34
@anonym_713c1f

@anonym_713c1f jasné, že predpíšu, konkrétne Mounjaro úplne bez problémov. Veď to je brutálny biznis pre tie kliniky. Si zober, že ak ideš cez obvodného, odbery a vyšetrenie máš hradené zo zdravotného poistenia a Mounjaro stojí cca 200€ na mesiac. Ak ideš cez súkromnú kliniku, odbery a vyšetrenie stoja 150€ a Mounjaro ti priamo tam vydajú za 400€. Hovorím z osobných skúseností. Po mesiaci zase odbery, vyšetrenie a vydanie Mounjaro. A takto, dokým nie je pacientka spokojná s váhou. Strašné prachy sa v tom točia.

anonym_00a105
Dnes o 08:40

Ešte dodám, že Mounjaro absolútne odporúčam. Pred tromi týždňami som tu písala moje skúsenosti. Išla som z hmotnosti 87 kg pri výške 70 cm. Teraz po šiestej dávke (podaná len pred dvomi dňami - čiže od prvej dávky prešlo 5 týždňov a 2 dni) mám 79 kg. Prvé dva týždne som zhodila po dve kilá, potom sa to spomalilo a idem dolu cca kilo za týždeň. Cítim sa strašne dobre, prestalo ma bolieť pravé koleno. Nežiadúce účinky sú u mňa len mierne občasné nevolnosti. Na jedlo nemám konečne vôbec pomyslenie, vyžieranie sladkostí skončilo druhý deň po podaní prvej dávky Mounjaro. Liek absolútne vyblokuje chuť na sladké a žalúdku stačia malinké porcie. Super.

anonym_9a6685
Dnes o 09:01
@anonym_713c1f

@anonym_713c1f mne ozempic nechcel predpísať lekar ani pri diabetes.

anonym_e37e87
Dnes o 09:02
@anonym_00a105

Ešte dodám, že Mounjaro absolútne odporúčam. Pred tromi týždňami som tu písala moje skúsenosti. Išla som z hmotnosti 87 kg pri výške 70 cm. Teraz po šiestej dávke (podaná len pred dvomi dňami - čiže od prvej dávky prešlo 5 týždňov a 2 dni) mám 79 kg. Prvé dva týždne som zhodila po dve kilá, potom sa to spomalilo a idem dolu cca kilo za týždeň. Cítim sa strašne dobre, prestalo ma bolieť pravé koleno. Nežiadúce účinky sú u mňa len mierne občasné nevolnosti. Na jedlo nemám konečne vôbec pomyslenie, vyžieranie sladkostí skončilo druhý deň po podaní prvej dávky Mounjaro. Liek absolútne vyblokuje chuť na sladké a žalúdku stačia malinké porcie. Super.

@anonym_00a105 a čo potom keď už nebudeš mať injekcie?