Ktorý lekár mi predpíše Ozempic alebo Mounjaro?
Ahojte,v Nitre a okolí je nejaký lekár ktorý by ma prijal za svoju pacientku a pod jeho dohľadom by mi predpísal Ozempic alebo mounjaro? Alebo nejaká klinika ktorá sa tým zaobera?Viem ze v BA,v Žiline, Trebišove su také kliniky. Ale hľadám niečo v okolí, ďakujem za odpovede, odpovede mimo otázky má nezaujímaju😉
@anonym_autor ozempic ti lekár len tak nepredpíše ak nemáš diabetes,to druhé tiež nič moc ale najskôr ti musia urobiť testy a zhodnotiť tvoj zdravotný stav ci si hodná na ten proces
@anonym_713c1f tak to si fakt naivná, jasné že predpíše. Biznis ako sviňa
@anonym_713c1f tak to si fakt naivná, jasné že predpíše. Biznis ako sviňa
@anonym_e37e87 nie pokiaľ ideš cez poriadnu kliniku alebo lekára ano da sa zohnať ,,pod stolom,,
@anonym_e37e87 nie pokiaľ ideš cez poriadnu kliniku alebo lekára ano da sa zohnať ,,pod stolom,,
@anonym_713c1f a to je pointa pod stolom. Biznis ako sviňa. Normálny lekár ti nepredpíše, ale kategória pod stolom nemá problém, to je snáď jasné. A nebudem sa tváriť, že sa to nedeje.
@anonym_autor Kazdy obvodny lekar moze napisat Mounjaro (alebo Wegowy), Ozempic by mal byt len pre diabetikov...
@anonym_autor ozempic ti lekár len tak nepredpíše ak nemáš diabetes,to druhé tiež nič moc ale najskôr ti musia urobiť testy a zhodnotiť tvoj zdravotný stav ci si hodná na ten proces
@anonym_713c1f kde žiješ na opustenom ostrove ? Veď si to tu každá druhá pichá jak vitamíny
Cez kliniku je to oveľa drahšie. Skús sa najprv spýtať obvodného lekára, pri splnení podmienok by ti mal predpísať Mounjaro. Podmienky na indikáciu Mounjaro sú: buď BMI nad 30, alebo BMI nad 27 a zároveň ďalší zdravotný problém, napr. vysoký tlak. Okrem obvodného lekára vie Mounjaro predpísať aj obezitológ alebo diabetológ.
@anonym_713c1f jasné, že predpíšu, konkrétne Mounjaro úplne bez problémov. Veď to je brutálny biznis pre tie kliniky. Si zober, že ak ideš cez obvodného, odbery a vyšetrenie máš hradené zo zdravotného poistenia a Mounjaro stojí cca 200€ na mesiac. Ak ideš cez súkromnú kliniku, odbery a vyšetrenie stoja 150€ a Mounjaro ti priamo tam vydajú za 400€. Hovorím z osobných skúseností. Po mesiaci zase odbery, vyšetrenie a vydanie Mounjaro. A takto, dokým nie je pacientka spokojná s váhou. Strašné prachy sa v tom točia.
Ešte dodám, že Mounjaro absolútne odporúčam. Pred tromi týždňami som tu písala moje skúsenosti. Išla som z hmotnosti 87 kg pri výške 70 cm. Teraz po šiestej dávke (podaná len pred dvomi dňami - čiže od prvej dávky prešlo 5 týždňov a 2 dni) mám 79 kg. Prvé dva týždne som zhodila po dve kilá, potom sa to spomalilo a idem dolu cca kilo za týždeň. Cítim sa strašne dobre, prestalo ma bolieť pravé koleno. Nežiadúce účinky sú u mňa len mierne občasné nevolnosti. Na jedlo nemám konečne vôbec pomyslenie, vyžieranie sladkostí skončilo druhý deň po podaní prvej dávky Mounjaro. Liek absolútne vyblokuje chuť na sladké a žalúdku stačia malinké porcie. Super.
@anonym_713c1f mne ozempic nechcel predpísať lekar ani pri diabetes.
Ešte dodám, že Mounjaro absolútne odporúčam. Pred tromi týždňami som tu písala moje skúsenosti. Išla som z hmotnosti 87 kg pri výške 70 cm. Teraz po šiestej dávke (podaná len pred dvomi dňami - čiže od prvej dávky prešlo 5 týždňov a 2 dni) mám 79 kg. Prvé dva týždne som zhodila po dve kilá, potom sa to spomalilo a idem dolu cca kilo za týždeň. Cítim sa strašne dobre, prestalo ma bolieť pravé koleno. Nežiadúce účinky sú u mňa len mierne občasné nevolnosti. Na jedlo nemám konečne vôbec pomyslenie, vyžieranie sladkostí skončilo druhý deň po podaní prvej dávky Mounjaro. Liek absolútne vyblokuje chuť na sladké a žalúdku stačia malinké porcie. Super.
@anonym_00a105 a čo potom keď už nebudeš mať injekcie?