Kúpa bytu v Nitre na Považskej ulici
Ahojte.
Rozmyslame nad kupou bytu v Nitre. Nasli sme aj lokalitu Povazska ulica. Bytik fajn, ale vchod ... no vselijako vyzeral. Pokreslene steny nevyzerali 3x vabne. Odchadzali sme z obhliadky so zmiesanymi pocitmi.
Kedze nie sme z NR, rada by som sa preto spytala, ci je tu niekto kto pozna tuto lokalitu. Ci je vhodna na byvanie?
Vopred velmi pekne dakujem za vsetky odpovede k teme 🙂
Čo je na nej nevhodne? Normálne sídlisko. Či prišlo ti to ako osada?
@anonym_586f56 Urcite som nenarazala na to, ze mi pripomina osadu.
Zabudla som napisat , ze vnutro bytoveho domu bolo pokrelene grafitmi, vytah, rozbite dvere na sklade a kocikarni. Spinave schodisko. Preto ta otazka.
ahoj, je tam dobrá občianska vybavenosť, obchody , aj menšie večierky, škôlky, školy v tesnej blízkosti, zastávky MHD na všetky smery do 5min. To možno aj veľa som povedala, krčmičky, bowling, posilňovňa
Blízko do 10min. chôdzou býva jarmok , Lidl, Kaufland, Billa, poliklinika
K parkovaniu priamo na Považskej sa vyjadriť neviem.
Viem,že tam priamo stojí autobus na Považskej, ktorý pokračuje ďalej , je to medzizastávka
Žiaľ ku vchodu konkrétnemu sa nevyjadrim
Každopádne na sídlisku Klokočina (kde Považská ulica spadá) nájdeme všade individuá, ako všade
ahoj, je tam dobrá občianska vybavenosť, obchody , aj menšie večierky, škôlky, školy v tesnej blízkosti, zastávky MHD na všetky smery do 5min. To možno aj veľa som povedala, krčmičky, bowling, posilňovňa
Blízko do 10min. chôdzou býva jarmok , Lidl, Kaufland, Billa, poliklinika
K parkovaniu priamo na Považskej sa vyjadriť neviem.
Viem,že tam priamo stojí autobus na Považskej, ktorý pokračuje ďalej , je to medzizastávka
Žiaľ ku vchodu konkrétnemu sa nevyjadrim
Každopádne na sídlisku Klokočina (kde Považská ulica spadá) nájdeme všade individuá, ako všade
@anonym_a9e95a Dakujem za reakciu. Pomoze ked niekto kto to tam pozna odpise 🙂 My nie sme z NR. Preto sa informujeme. Ja som len chcela vediet ci to nie je nejaka nevhodna lokalita Klokociny. A ano, asocial sa najde vsade. Bohuzial. Problem je, ked ich je viacej na malom mieste ...
@anonym_a9e95a Dakujem za reakciu. Pomoze ked niekto kto to tam pozna odpise 🙂 My nie sme z NR. Preto sa informujeme. Ja som len chcela vediet ci to nie je nejaka nevhodna lokalita Klokociny. A ano, asocial sa najde vsade. Bohuzial. Problem je, ked ich je viacej na malom mieste ...
@lilu2008 povazska ake cislo
@lilu2008 určite si popozerajte aj byty na iných sídliskách (Chrenová, Čermáň, Kalvaria..), urobíte si názor sami. Klokočina je najväčšie, ale aj "najhoršie" sídlisko v Nitre, preto aj ceny bytov su tam najnizsie, ja osobne by som tam bývať nešla (resp v prípade núdze len do tej spodnej časti Klokočiny)
@lilu2008 toto je uz cast Diely, ano hore na Klokocine sa obcas vyskytne nejaky incident, nejaki fetaci atd... byvat sa tam da, ale urcite su v NR lepsie lokality ako Cerman, Cermanska strana Klokociny, Klokocina, ked uz tak dole - cast Jurkovicova, Benkova, pripadne panelaky co su blizko Hviezdoslavovej ulice az smerom hore. Tam viac napravo k Dielom a Diely su uz take male ghetto, ale samozrejme byvaju tam aj slusni ludia. Chrenova je fajn. Kalvaria za mna nie, nedaleko je ciganska ulica.

Čo je na nej nevhodne? Normálne sídlisko. Či prišlo ti to ako osada?