icon

Kúpa bytu v Nitre na Považskej ulici

lilu2008
18. dec 2025

Ahojte.
Rozmyslame nad kupou bytu v Nitre. Nasli sme aj lokalitu Povazska ulica. Bytik fajn, ale vchod ... no vselijako vyzeral. Pokreslene steny nevyzerali 3x vabne. Odchadzali sme z obhliadky so zmiesanymi pocitmi.
Kedze nie sme z NR, rada by som sa preto spytala, ci je tu niekto kto pozna tuto lokalitu. Ci je vhodna na byvanie?
Vopred velmi pekne dakujem za vsetky odpovede k teme 🙂

anonym_586f56
18. dec 2025

Čo je na nej nevhodne? Normálne sídlisko. Či prišlo ti to ako osada?

lilu2008
autor
18. dec 2025
@anonym_586f56

Čo je na nej nevhodne? Normálne sídlisko. Či prišlo ti to ako osada?

@anonym_586f56 Urcite som nenarazala na to, ze mi pripomina osadu.
Zabudla som napisat , ze vnutro bytoveho domu bolo pokrelene grafitmi, vytah, rozbite dvere na sklade a kocikarni. Spinave schodisko. Preto ta otazka.

anonym_a9e95a
18. dec 2025

ahoj, je tam dobrá občianska vybavenosť, obchody , aj menšie večierky, škôlky, školy v tesnej blízkosti, zastávky MHD na všetky smery do 5min. To možno aj veľa som povedala, krčmičky, bowling, posilňovňa
Blízko do 10min. chôdzou býva jarmok , Lidl, Kaufland, Billa, poliklinika
K parkovaniu priamo na Považskej sa vyjadriť neviem.
Viem,že tam priamo stojí autobus na Považskej, ktorý pokračuje ďalej , je to medzizastávka
Žiaľ ku vchodu konkrétnemu sa nevyjadrim
Každopádne na sídlisku Klokočina (kde Považská ulica spadá) nájdeme všade individuá, ako všade

lilu2008
autor
18. dec 2025
@anonym_a9e95a

ahoj, je tam dobrá občianska vybavenosť, obchody , aj menšie večierky, škôlky, školy v tesnej blízkosti, zastávky MHD na všetky smery do 5min. To možno aj veľa som povedala, krčmičky, bowling, posilňovňa
Blízko do 10min. chôdzou býva jarmok , Lidl, Kaufland, Billa, poliklinika
K parkovaniu priamo na Považskej sa vyjadriť neviem.
Viem,že tam priamo stojí autobus na Považskej, ktorý pokračuje ďalej , je to medzizastávka
Žiaľ ku vchodu konkrétnemu sa nevyjadrim
Každopádne na sídlisku Klokočina (kde Považská ulica spadá) nájdeme všade individuá, ako všade

@anonym_a9e95a Dakujem za reakciu. Pomoze ked niekto kto to tam pozna odpise 🙂 My nie sme z NR. Preto sa informujeme. Ja som len chcela vediet ci to nie je nejaka nevhodna lokalita Klokociny. A ano, asocial sa najde vsade. Bohuzial. Problem je, ked ich je viacej na malom mieste ...

anonym_400d31
18. dec 2025
@lilu2008

@anonym_a9e95a Dakujem za reakciu. Pomoze ked niekto kto to tam pozna odpise 🙂 My nie sme z NR. Preto sa informujeme. Ja som len chcela vediet ci to nie je nejaka nevhodna lokalita Klokociny. A ano, asocial sa najde vsade. Bohuzial. Problem je, ked ich je viacej na malom mieste ...

@lilu2008 povazska ake cislo

dencii
Autor odpoveď zmazal
anonym_0b987f
Dnes o 12:55

@lilu2008 určite si popozerajte aj byty na iných sídliskách (Chrenová, Čermáň, Kalvaria..), urobíte si názor sami. Klokočina je najväčšie, ale aj "najhoršie" sídlisko v Nitre, preto aj ceny bytov su tam najnizsie, ja osobne by som tam bývať nešla (resp v prípade núdze len do tej spodnej časti Klokočiny)

zuzana76
Dnes o 13:01
@lilu2008

@lilu2008 toto je uz cast Diely, ano hore na Klokocine sa obcas vyskytne nejaky incident, nejaki fetaci atd... byvat sa tam da, ale urcite su v NR lepsie lokality ako Cerman, Cermanska strana Klokociny, Klokocina, ked uz tak dole - cast Jurkovicova, Benkova, pripadne panelaky co su blizko Hviezdoslavovej ulice az smerom hore. Tam viac napravo k Dielom a Diely su uz take male ghetto, ale samozrejme byvaju tam aj slusni ludia. Chrenova je fajn. Kalvaria za mna nie, nedaleko je ciganska ulica.