icon

Liečba análnej fisury botoxom - Nitra

misickaa4
11. aug 2020

dobry den, prosim Vas niekto z NR mi vie povedat-pred par rokmi som bola na jednom zakroku v NR, kde liecia analne fisury botoxom
Za tie roky som ale zabudla nazov toho zariadenia.
Vie mi niekto povedat, popr.aj adresu?

Dakujem

radiah
11. aug 2020

Ahoj, sice som citala aj o tomto sposobe liecenia, ale viacere baby neboli spokojne.... Problem sa vratil. Tymto problemom som troela aj ja a dala som si to pred mesiacom chirurgicky upravit. A som spokojna, nadmieru 👍👍👍

misickaa4
autor
12. aug 2020

@radiah ja som bola s botoxom velmi spokojna. A kde ste si to dali robit? Bolelo?

radiah
12. aug 2020

Praveze strach bol silnejsi... Vsetko v pohode. Bolelo len do takej miery ake som mala bolesti s fisurou.ale zavisi asi od cloveka

misickaa4
autor
12. aug 2020

@radiah a kde ste si to davali robit?

jajanr
16. aug 2020

@misickaa4 moj muz mal s tymto problem dlhe roky ...podstupil vselijake zakroky ktore nepomohli ...potom podstupil normalnu operaciu a ma pokoj uz cca 7rokov ...normalne na chirurgii a operoval ho Dr.Korcek

misickaa4
autor
17. aug 2020

@jajanr ja som bola s tym botoxom velmi spokojna, len uz naozaj neviem, ako sa to v tej nr volalo..

jajanr
17. aug 2020

@misickaa4 moj muz chodil aj na dusik a neviem co este vsetko...no nic nepomahalo na dlho,tak mu povedali nech sa objedna Dr.Korcekovi a ten mu povedal hned,ze ked chce mat cely zivot s tym pokoj tak jedine operacia...

misickaa4
autor
17. aug 2020

@jajanr moze byt, ja som s tym mala cca 10r pokoj po botoxe

pupava999
13. jan 2025

@jajanr mozem sa spytat v com spocivala ta operacia?

jajanr
13. jan 2025

@pupava999 normalna operacia konecnika, tu fisuru vo mal pri konecniku mu prekryl kuskom creva alebo ako by som to nazvala….to bola normalna operacia, bol zhruba tyzden v nemocnici ale inak sa nedalo…on mal naozaj neskutocne bolesti a tento doktor mu povedal ze ked chce mat raz a navzdy pokoj tak jedine takto…ze nakolko clovek ide kazdy den na wc tak ta trhlina cize ta fisura sa mu nezaceli nikdy

pupava999
15. jan 2025

@jajanr dakujem za odpoved

pupava999
20. jan 2025

@misickaa4 a po tych 10tich rokoch sa vratilo rovnako?

misickaa4
autor
20. jan 2025

@pupava999 nie, len minimalne